První tisková fotografie Samsungu Galaxy J7 (2017) „s pruhem“ unikla na internet

Po letošním oživení modelové řady Galaxy A chystá Samsung i novou generaci těch nejméně vybavených smartphonů spadajících do modelové řady Galaxy J. Na internetu se objevila první tisková fotografie letošního nejvybavenějšího „jéčka“ od Samsungu, které se bude jmenovat Galaxy J7 (2017).

Telefon bude osazen 5,5" Super AMOLED displejem s HD rozlišení, který bude kryt 2,5D sklem Gorilla Glass. Telefon poběží na osmijádrovém Exynosu 7870 s grafickým adaptérem Mali-T830, na některých trzích se však má místo toho objevit varianta se Snapdragonem 430. Operační paměť bude 2GB, interní 16GB paměť půjde rozšířit vloženou microSD kartou.

Klepněte pro větší obrázek
První tisková fotografie připravovaného Samsungu Galaxy J7 (2017)

Zadní stranu bude charakterizovat metalický proužek, v němž bude umístěn 8Mpix fotoaparát. Pro selfie bude určen 5Mpix snímač nad displejem. Telefon má slušnou konektivitu, mimo Wi-Fi 802.11 b/g/n nabídne i Bluetooth 4.1, GPS či LTE. Na vybrané trhy se dostane i v podobě Dual SIM verze. Datum uvedení na trh je zatím neznámé, tisková fotografie však uvádí datum 10. dubna, které by se nakonec mohlo blížit realitě.

Zdroj Twitter

Diskuze (2) Další článek: Už víme, co Lenovo ukáže na veletrhu v Barceloně

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy J7 (2017), Foto, Śamsungu Galaxy, F +, Fotograf, Tisková fotografie, Dual sim verze, Samsun, Sam, Tisk, Pruh, GAL, Tis, Galaxy J,