Samsung Galaxy S5 v Polsku: 371MB OTA update Lollipopu

POkud nás čtete pravidelně, zřejmě již víte, že Samsung začal z distribucí Androidu Lollipop pro Galaxy S5, ovšem zatím pouze v Polsku. O první aktualizaci jsme vás informovali začátkem prosince, za čtvrnáct dní poté, tedy uprostřed tohoto týdne, se v Polsku objevil první OTA update s označením G900FXXU1BNL7. Samsung je vždy skoupý an slovo, co se týká změn v nových firmwarech, takže při OTA aktualizacích vždy jen stručně popisuje nové změny. To se většinou vejde jen do dvou slůvek - Improved performance (v češtině zlepšení výkonu). Nejinak je tomu i tentokrát, ovšem opravný balíček nás překvapil svojí velikosti - 371,33 MB!

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Stahování nejnovější OTA aktualizace Lollipopu na Galaxy S5

Jak je vidět oprav a úprav v systému bylo učiněno více, než dost. ROM jsme si do Galaxy S5 opět nahráli neoficiální cestou, takže změny vidíme spíše v background kódu a ve vychytání bugů a nedodělávek, které oznámili uživatele prvního Lollipopu pro Galaxy S5. Pokud bude nyní již firmware fungovat bez větších problém, je pravděpodobné, že se začně oficiálně nabízet v rámci OTA aktualizací, tedy přímo v telefonu, i v dalších zemích světa.

Pokud máte ve svém Galaxy S5 nainstalovaný první firmware, můžete aktualizovat přes Nastavení - O zařízení - Aktualizace softwaru. Pokud chcete novou ROM vyzkoušet na vlastní riziko, stáhnout si ji můžete zde. Ovšem asi nejrozumnějším řešením je počkat na aktualizaci oficiální cestou, kter už neměla mít nějak dlouhé zpoždění.

Zdroj: Sammobile

Diskuze (2) Další článek: Samsung Galaxy S5 na Lollipopu dostává režim Profesionální Audio

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S5, Pol, Samsung Galaxy s, GAL, Samsun, Poland, Sam, Galaxy s, Opravný balíček,