Samsung Gear Fit2

Samsung nás tento rok zahlcuje novinkami. Nyní přišel s druhou generací oblíbeného Fitness náramku. Nový kousek nese jméno Gear Fit2 a za krátkou chvíli si získal velkou oblibu spousty uživatelů. Pojďte se společně s internetovým obchodem Huramobil.cz podívat, co je na něm tak super, a co všechno umí.

Mrkněte se na naši videorecenzi!

Design, který nezklame!

Náramek Gear Fit2 v sobě ukrývá chytré hodinky a fitness náramek v jednom. Jeho hlavní výhodou je multifunkční použití a samozřejmě netradiční, ale charakteristický design. Hodinky mají zakřivený displej, který pevně obepíná vaši ruku, máte tak jistotu pohodlného a stylového nošení. Hodinky mají vyjímatelné tělo, můžete si tak měnit náramky a dokonce si vybrat ze dvou velikostí (S a L). Navíc si můžete vybrat ze tří barev modré, tmavě šedé a růžové.  Vše důležité si prohlédnete právě na zakřiveném a navíc velice povedeném 1,5” Super AMOLED displeji, který je stejný jako u mobilních telefonů od Samsungu. Tělo je navíc vybaveno certifikátem IP68, ten zajistí prachotěsnost a vodotěsnost až do hloubky 1,5m na 30 minut.

O výkon se stará dvoujádrový procesor s 0,5GB RAM pamětí. Hodinky mají vnitřní 4GB paměť. Můžete si tak stáhnout hudbu a tu pak pomocí Bluetooth poslouchat. Baterie vydrží při běžném provozu až 4 dny (200mAh). Samozřejmě se výdrž baterie snižuje při větším používání nebo při zapnuté GPS.

Opravdu multifunkční náramek!

Monitorovat můžete celou řadu aktivit, jak venkovních tak i vnitřních. Od běhu, chůzi, jízdu na kole, cvičení na posilovacím stroji, veslařském stroji, až po jógu, pilates atd. Pokud chcete mít přehled o tom, co děláte v noci, náramek bude sledovat váš spánek. Rádi soutěžíte s ostatními? Tak to náramek potěší i vás, můžete totiž svůj výkon srovnávat s přáteli. Uvidíte i přehledný žebříček dosažených výkonů.

Jak se vám náramek líbí? 

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Znáte Huramobil.cz?

Huramobil.cz je specialista na mobilní telefony z české distribuce a příslušenství již od roku 1997. Víte, proč je Huramobil.cz tak úspěšný na českém trhu? Klíčovým prvkem je individuální péče a následná spokojenost každého zákazníka. Díky tomu se Huramobil.cz umístil mezi finalisty v ceně kvality v prestižní soutěži ShopRoku 2015 pořádané portálem Heuréka. Na vlastním skladě disponuje zásobami v počtu cca 20.000ks. Můžete si být tedy jisti, že zboží, které je právě skladem a objednáte jej do 17:00 Vám bude doručeno následující pracovní den a díky tomu je průměrná doba dodání zboží k zákazníkovi neuvěřitelných 1,8 dne. Nevěříte? Podívejte se na podrobné statistiky z nezávislého porovnávače Heuréka.cz. Huramobil.cz by doporučilo 99% zákazníků svým známým. Budete i vy mezi nimi?

Další článek: Samsung: 90 procent majitelů Galaxy Note 7 se účastní výměny starého za nový

Témata článku: Samsung