Samsung ukázal, jak testuje smartphony po průšvihu s Note 7

Samsung koncem ledna na tiskové konferenci v jihokorejském Soulu odhalil přesné příčiny, které stály za problémy u modelu Galaxy Note 7. Jedním z navržených opatření, aby se již podobná situace neopakovala, bylo stanovení nových dodatečných testů a systém důkladnější kontroly.

A právě část těchto testů ukazuje Samsung ve svém nejnovějším videu, v němž si hlavní roli zahrály modely Galaxy S7 a Galaxy S7 Edge. Na videu níže tak můžete vidět testování pádů, voděodolnosti a chování zařízení v extrémním chladu a teple. Mezi testy je pak zařízení rentgenováno, přičemž se zkoumá případný dopad vnějších vlivů na celistvost zařízení. A pokud je vše v pořádku, proběhne stejná sada testů ještě dvakrát.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Note 7 v plné kráse. Tehdy jsme ještě netušili, jaké problémy firmě přinese. Zdokonalený testovací systém můžeme považovat za pozitivní následek.
Diskuze (21) Další článek: Mobilní YouTube nyní dvojitým poklepáním dovoluje skoky ve videu

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, Samsun, Jak, Podobná síť, Úkaz, S note, Test, Podobná situace, SMA, Note, Sam, Prus, Průšvih