Samsung zítra představí další Tizen smartphone, model Z2 s LTE

Samsung v úterý představí další smartphone s Tizenem, konkrétně se bude jednat o model Z2, o kterém se hovoří již poměrně dlouho. Tisková konference se bude konat v Indii, ovšem Asie nebude jediným odbytištěm nového modelu. Se „zet dvojkou“ se totiž počítá i pro Afriku.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
První živé fotografie Samsungu Z2

O telefonu však již z dřívějších úniků víme téměř vše. Bude se jednat o smartphone nižší třídy se 4" Super AMOLED displejem, který bude mít rozlišení 800 × 480 pix. Telefon bude poháněn čtyřjádrem o taktu 1,5GHz v součinnosti s 1GB RAM. 8GB interní úložiště pak půjde rozšířit microSD kartami. Hlavní fotoaparát o rozlišení 5 MPix doplní přední VGA kamerka.

I když se v souvislosti s Tizenem dříve skloňovala i Evropa, v případě Z2 to ale stále vypadá na smartphone, který by cestu k evropským zákazníkům hledal jen těžko. Ovšem pro rozvíjející se 4G sítě v Africe může s nízko zvolenou cenou obsadit nemalou část trhu.


Oživeno 12:00:

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Na internetu se již objevily i oficiální tiskové fotografie Samsungu Z2

Via Phonearena

Diskuze (2) Další článek: Bleskmobil láká nové zákazníky: „Přiveď známého, on i ty dostanete po stovce“

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Z3, Pře, Samsun, Mode, SMART mode, Smartphone, Model, Evropský zákazník, Sam, SMA