T-Mobile dá při nákupu Huawei na e-shopu slevu dalších 1 000 Kč. Na akci ale můžete i prodělat

U T-Mobilu probíhá v únoru akce s názvem „Přivítejte nový stroj“, ve které operátor nabádá k obměně starého telefonu a na nové smartphony vybrané značky nabízí slevu 2 000 Kč. V únoru jde o všechna zařízení značky Huawei z nabídky operátora, tzn. celkem 13 smartphonů a tabletů.

Klepněte pro větší obrázek

Do konce února operátora navíc nabízí další dodatečnou slevu 1 000 Kč, pokud vybraný smartphone zakoupíte (při uzavření nebo prodloužení smlouvy) v e-shopu. Tato nabídka se vztahuje pouze na trojici modelů Huawei P9, P9 Lite a P8 Lite. Poslední jmenovaný nejlevnější model tak lze získat už za 1 999 Kč.

Celá akce s telefony Huawei (sleva dva nebo tři tisíce korun) končí 28. února. Poté operátor vyhlásí další značku, se kterou se akce v podobném duchu bude opakovat v průběhu března. Podle dostupných informací se bude v březnu akce vztahovat na zařízení od Samsungu. Podrobnější podmínky akce naleznete na webu operátora.

Nechci slevu zadarmo

Žádná sleva ale není zadarmo – asi proto ji operátor v podmínkách nazývá „Podmíněná sleva“. Pozor zejména na následující ustanovení: 

Nabídku lze získat prodloužením stávající Účastnické smlouvy na dobu 24 měsíců a současným zvýšením měsíčního paušálu Účastníkem zvoleného tarifu o 20% oproti stávajícímu měsíčnímu paušálu Účastníkem využívaného tarifu. Minimální výše měsíčního paušálu tarifu, se kterým lze Nabídku využít, činí částku 600,- Kč vč. DPH.

Podle uvedených podmínek se tak stávajícím zákazníkům akce nemusí vyplatit. Pokud vezmeme jako modelový tarif S námi v sítích+ za 549 Kč měsíčně, budete za něj s 20% přirážkou platit 659 Kč měsíčně, čímž se zároveň dostanete nad požadovanou hranici 600 Kč. Na přirážkách za dva roky tak zaplatíte celkem 24 × 110 Kč = 2 640 Kč, což je daleko víc než běžná avizovaná sleva 2 000 Kč.

Akce se tak vyplatí pouze se třemi modely smartphonů s dodatečnou slevou 1 000 Kč na e-shopu, ale úspora 360 Kč v našem modelovém případě rozhodně žádné terno není. A s vyššími tarify výhodnost dále klesá, u nejčastějšího S námi síť nesíť proděláte za dva roky 595 Kč i s telefonem s dodatečnou slevou.

Aktualizováno:

Operátor k uvedené akci uvádí dvojici podmínek zde a zde. Podle prvních není zákazník při nákupu zvýhodněného zařízení nucen zvýšit paušál, podle druhé ano. První podmínky jsou pro všechny rezidentní zákazníky (tedy nové i stávající spotřebitele), druhá nabídka je podle podmínek jen pro stávající zákazníky. Jinak se nabídky významněji neliší. Teoreticky by tak mohlo jít (pro stávající zákazníky) obě nabídky kombinovat a dosáhnout tak na výraznější slevu, ale tuto hypotézu zatím nemáme potvrzenou.

Za připomínku děkujeme čtenáři Marku Hlaváčkovi.

Diskuze (11) Další článek: Tato pouzdra přidají vašemu iPhonu funkci bezdrátového dobíjení

Témata článku: Huawei, , , , , , , Rezidentní zákazník, Nejlevnější model, T - Mobil, Shop, MOBI, Mobil, Minimální výše, Zvýhodněné zařízení, Prodloužení smlouvy, Celá akce, Nový stroj, Výhodnost, Průběh března, #Huawei, Vybraný smartphone, T Mobil, Pro +