Aktuálně: Samsung Gear S3, Gear S2 a Gear Fit 2 nově připojíte i k iPhonům

Zatímco před několika dny tato informace ještě unikla nedopatřením, dnes už vám ji můžeme potvrdit. Samsung na svém blogu informoval o tom, že nově lze jeho vybrané nositelnosti připojit i k iPhonům s iOS 9+. 

V současné době je podpora zajištěna pro hodinky Gear S2 a Gear S3, a také pro chytrý náramek Gear Fit. Pro první hodinky je třeba na iPhonu stáhnout podpůrnou aplikaci Samsung Gear S, v případě náramku pak aplikace Samsung Gear Fit. Po spuštění aplikace budete názorně instruováni, jak k telefonu tyto zmiňované nositelnosti připojit. Připomeňme, že již od listopadu loňského roku běžela polofunkční betaverze aplikace Gear S, která ale fungovala pouze s hodinkami Gear S3.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Screenshoty aplikací Samsung Gear S a Samsung Gear Fit

Dostupnost funkcí závisí na konkrétním připojeném modelu, všeobecně však můžete očekávat instalaci aplikací, sledování vašeho pohybu nebo také zobrazování notifikací z připojeného iPhonu.

Podpora výše uvedených nositelností od Samsungu se jmenovitě týká modelů iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus a iPhone SE. A to na trzích, kde můžete v současné době pořídit nositelnosti od Samsungu. Samsung si však vyhradil právo rozhodnout o budoucích podporovaných modelech individuálně.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Rychlý přístup ke stažení aplikací Samsung Gear S a Samsung Gear Fit

Via Samsung News

Diskuze (19) Další článek: Vodafone v lednu: levný Alcatel a na šest prstů slev [ceník]

Témata článku: Samsung, , , , , , , Gear, Akt, Gear s, Stažení aplikací, Definice, Samsun, Gear Fit, Nov, Rychlý přístup, IPhonům, F +, Podporovaný model, Sam, Betaverze, Zobrazování, FIT,