Gigant mezi tablety. Galaxy View má úhlopříčku 18,4" [oživeno]

Samsung na konci zářijové tiskové konference v Berlíně uvedl jen letmé náznaky vzhledu připravovaného tabletu Galaxy View. Mezi útržky designu stály informace o tom, že se více informací dozvíme v průběhu října. Tak se také stalo, ovšem nikoliv z oficiálního kanálu Samsungu, nýbrž ze screenshotů oficiálního Introduction videa k novému tabletu Samsungu, které se s předstihem dostaly na internet.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Samsung Galaxy View bude 18,4" tablet s dotykovými ovladači

Ty potvrzují, že Galaxy View bude skutečně osazen 18,4" displejem, což je na tablet doslova obří úhlopříčka. Jeho rozlišení by pak mělo být 1 920 × 1 080 pix. Pod displejem však tentokrát vidíme velkou změnu, chybějící hardwarové ovladače nahradil Samsung dotykovými tlačítky přímo ve spodním pruhu displeje. Na zádi je zajímavým doplňkem stojánek, do něhož bylo integrováno „ucho“, za které půjde tablet přenášet, tak trochu něco na způsob nošení tašky s notebookem. Jen s tím rozdílem, že přenášíte nechráněný tablet. 

Na fotkách vidíme hned dvě pracovní polohy, u první je tablet jen nepatrně nakloněn, což by mohlo znamenat polohu pro psaní textů na dotykové klávesnici. Druhá poloha je doslova inverzní, displej je nakloněn daleko výrazněji, což bude užitečné zejména pro sledování filmů a seriálů. Na pravém boku si všímáme bloku s konektory, kde nechybí microUSB aní sluchátkový jack.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Zajímavý je mechanismus stojanu na zádi, jehož součástí je i „ucho“ pro přenášení. Na obřím těle působí blok konektorů opravdu titěrně

Zatím stále čekáme na to, až Samsung Galaxy View oficiálně oznámí, takže zatím nejsou známy ceny ani případná dostupnost v ČR. Vyvstává však zásadní otázka: Dokážete si představit, k čemu byste použili tablet s tak velkým displejem? Budete to na práci nebo na zábavu? A není osmnáctipalec už tak trochu přespříliš?

Aktualizace 22.10. 10:00: 

Server Sammobile publikoval další fotografie Samsungu Galaxy View, tentokrát byla nascreenována většina produktového videa:

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Zatím oficiálně nepředstavený Samsung Galaxy View

Via Sammobile

Diskuze (5) Další článek: Pošlete mobil do nebe. Tuhle hru vyhlašujeme za úlet týdne

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy View, Spodní pruh, View, Oficiální kanál, Laka, Nepředstavený samsung, Gigant, Tab, Zásadní otázka, Obří úhlopříčka, Giga, GAL, Mez,