Nečekané? Samsung Galaxy Note 6 možná bude mít zahnutý displej

Již jsme vás informovali o tom, že by měl být letošní tabletofon od Samsungu představen již v červenci (namísto tradičního termínu v září) a na internetu se již objeví první spekulace o základní hardwaru připravovaného Galaxy Note 6. Asi stěžejní informací, pro tuto chvíli, je to, že Samsung v současné době testuje dvě prototypové varianty - s rovným i s dvakrát zahnutým displejem. 

Galaxy Note 6 by se tedy měl stát souhrnným nástupcem loňských modelů S6 Edge+ (jeho formálním nástupcem je S7 Edge) a Galaxy Note 5 (ten se v ČR neprodával), a pokud Samsung zvolí variantu se zahnutým displejem, určitě by nás zajímalo, jak by fungovala detekce pera S Pen na zahnutých hranách displeje. Samotný Super AMOLED panel by měl být typu Slim RGB, a počítá se u něj s úhlopříčkou 5,8 palce a s rozlišením 2 560 × 1 440 pix.

Samsung Galaxy Note 6 by měl být představen ve 32GB variantě s podporou microSD karet a s 6GB operační pamětí LPDDR4. Ve hře jsou i dva čipsety, buď Exynos 8890 (stejný jako u řady Galaxy S7) nebo Snapdragon 823. Telefon se má do prodeje dostat rovnou s, ještě nepředstaveným, Androidem N.

Via Gsmhelpdesk

Diskuze (17) Další článek: Poslední Lumie půjdou do hrobu v dřevěné rakvičce od Mozo

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy Note 5 64GB, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, Letošní tablet, Letošní tabletofon, Samsun, Galaxy note, Note, Galax Note, První spekulace, Pro varianty, NEC, ? Displej, Mít,