Samsung Galaxy View prošel certifikací. Oficiální představení se blíží

Vzpomínáte si na zářijový veletrh IFA? Samsung na něm, v závěru své tiskové konference, odhalil tajemné zařízení s označením Galaxy View. O tabletu se začalo spekulovat téměř okamžitě, a velmi brzy se na svět dostala i fotografie tabletu z přední strany, která byla složena z několika menších útržků. Samsung na tiskové konferenci zmínil, že více informací o tabletu odhalí v říjnu, a jak se zdá, velmi brzy bychom mohli být svědkem jeho oficiálního představení.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Připravovaný tablet Samsung Galaxy View a jeho specifikace podle benchmarku GFXbench

Soudíme tak podle nedávné certifikace Bluetooth asociací, kterou v uplynulých dnech doplnila korejská certifikace RRA (korejský ekvivalent amerického úřadu FCC). Tablet s modelovým označením SM-T670 by tak měl být velmi brzy představen v Jižní Koreji, odkud by se měl dostat dál do světa. Nový tablet by měl mít rozměry 452 × 276 × 12 mm a také obří 18,4" TFT displej s Full HD rozlišením. A k čemu má být určen tablet s tak velkým displejem? Podle zdroje se má primárně jednat o pracovní tablet do kanceláří a škol, příp. o multimediálně-zábavný tablet do obývacích pokojů. Samsung Galaxy View bude osazen osmijádrovým Exynosem 7580 o taktu 1,6 GHz, 2GB RAM a 32GB interní pamětí, kterou půjde rozšířit microSD kartami až o dalších 128 GB. Baterie má mít kapacitu 5 700 mAh.

Via Gforgames

Váš názor Další článek: Evropské servisní centrum HTC v Brně nevznikne. Prý není potřeba

Témata článku: Samsung, , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy View, Představení, View, Zářijový veletrh, Sam, Oficiální představení, CERT, Tajemné zařízení, Pro +, Pře, Obývací pokoj, GAL, Samsun