Samsung Gear Circle: sluchátka jako náhrdelník [preview]

Spolu s chytrými hodinkami Gear S dnes jihokorejský výrobce představil i příslušenství s názvem Samsung Gear Circle. Jedná se o sluchátka, která spárujete se smartphonem přes Bluetooth, a poté přes ně můžete uskutečňovat hovory, poslouchat hudbu či vykonávat hlasové příkazy přes aplikaci S Voice.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Sluchátka Gear Circle budou vyráběny v černé, modré a bílé barevné variantě. Primárně poslouží jako Bluetooth headset, v uzavřeném stavu se změní na vibrační náhrdelník na krku informující o voláních, zprávách a dalších notifikacích

Jakmile sluchátka nebudete potřebovat, můžete je pověsit na krk, díky magnetům se části s náušníky spojí a vytvoří tak náhrdelník. Ten pak dokáže vibracemi signalizovat příchozí hovory a notifikace. Sluchátka podporují kodeky SBC, Apt-X a Samsung HD, připojují se přes Bluetooth 3.0 přes profily HSP, HFP, A2DP a AVRCP. Zajímavostí je možnost spojení celkem až s osmi zaregistrovanými zařízeními, v jednu chvíli mohou být sluchátka připojena ke dvěma smatphonům. Ovládání příslušenství zprostředkovává dotykový senzor, 180mAh Li-Ion akumulátor je umístěn v samostatném modulu. Samsung udává výdrž v režimu standby 300 hodin. Při soustavném volání počítejte s 11hodinovou výdrží na jedno nabití, v případě poslechu hudby to bude o dvě hodiny méně.

Klepněte pro větší obrázek
Specifikace sluchátek Gear Circle

Příslušenství se do prodeje dostane v černé, černomodré a bílé barevné variantě. Koncová cena zatím není známa.

Diskuze (5) Další článek: Samsung Gear S: hodinky se SIM a GPS [preview]

Témata článku: Samsung, , , Sam, Samsun, Circle, Bluetooth headset, SBC, Pře, Sluch, Gear, Jak, Dotykový senzor,