Samsung Level Box Slim: přenosný reproduktor se vody nebojí [CES]

Poněkud stranou od hlavního dění na veletrhu CES 2017 v Las Vegas představil Samsung Level Box Slim, nový kompaktní přenosný 8W Bluetooth reproduktor.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Samsung Level Box Slim se bude nabízet ve třech barevných variantách

Reproduktor má na horní straně čtyři ovládací tlačítka, jedním příslušenství zapnete, druhé slouží pro párování se smartphonem. Zbylá dvě tlačítka slouží pro regulaci hlasitosti. V reproduktoru je umístěna 2 600mAh baterie, kterou nabíjíte přes microUSB konektor. A v případě potřeby můžete z reproduktoru dobíjet i váš smartphone. Celá krabička pak váží 236 gramů.

Reproduktor má na jedno nabití vydržet přehrávat hudbu až 30 hodin, a můžete jej využít i pro hlasité hovory. Na jeho těle najdete mikrofon, krabička má navíc i podporu pro redukci šumu. Na jeho zadní straně je pak umístěn stojánek a za zmínku stojí i zvýšená odolnost IPx7.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Reproduktor má poměrně útlý profil, v případě nouze poslouží i jako externí baterie. Na zádech je umístěn i jednoduchý stojánek

Reproduktor bude v prodeji i v ČR, a to zhruba od poloviny ledna. Cena se bude pohybovat okolo 2 600 Kč.

Váš názor Další článek: Mobilní aplikace SmartBanking od ČSOB slaví pět let a vstupuje také do chytrých hodinek

Témata článku: Samsung, , , , , , Sam, Samsun, Box, Slim, Přenosný reproduktor, Pře, SLI, Přenos, Útlý profil, Reproduktor, Bluetooth reproduktor, Level, Externí baterie