Samsung má představit skládací „smartlet“ již příští rok

Samsung posledních několik let experimentuje s displeji a různými tvary mobilních zařízení, což se podepsalo i pod velkým množstvím podaných patentů. V souvislosti s experimenty Samsungu se nejčastěji skloňuje skládací tablet, který byl dříve znám pod kódovým označením Samsung Valley. Dřívější koncept však začíná nabírat nové rozměry, a teď to hlavní - skladatelné zařízení má Samsung představit již příští rok!

Bude jednat o smartphone s 5" OLED displejem, který ale půjde rozložit do sedmipalcového tabletu, v kuloárech se tak začíná hovořit o nové kategorii hybridních zařízení, která budou označována jako „smartlety“ (tj. smartphone-tablety). Podle vedoucího divize Samsung Display by měly být skládací displeje doladěny a připraveny pro masovou výrobu již ve druhé polovině letošního roku. V průběhu roku příštího se pak mají na pultech obchodů objevit veřejně dostupná zařízení.

Přesné označení hybridu, funkční specifikace a další detaily jsou nám logicky zatím neznámé, pokud se však tato informace, budou se informace o chystaném modelu objevovat stále častěji.

Via Androidheadlines

Diskuze (3) Další článek: FBI poskytne technologii na odemknutí iPhonů místním úřadům v USA

Témata článku: Samsung, , , , , , Pře, SMA, Samsun, Příští rok, Sam, Sklad, Hybridní zařízení, Rok příštího, Rok, Přesné označení,