Samsung zřejmě nedopatřením odhalil barvy nových „es osmiček“

Samsung zřejmě u připravovaných modelů řady Galaxy S8 vsadí na jednu netradiční barevnou variantu. Ke spekulacím z minulého týdne se přidává i „nápověda“ na webu Samsungu. V době psaní článku sice již zmizela, ovšem, co se jednou dostane na internet, to tam i natrvalo zůstane.

Jihokorejci na stránce pro zájemce o budoucí Galaxy totiž publikovali hlasování, o barevných preferencích v případě „nového Galaxy“. Mimo černé a stříbrné byla na výběr i „ametystová“, čili odstín fialové. Krátce poté, co se screenshoty této stránky dostaly na internet, došlo k úpravě formulářů, což, de-facto, potvrzuje budoucí dostupnost těchto tří barevných variant.

Informace o fialové barvě se objevila i před týdnem na Twitteru a to spolu s očekávanými cenami. Podle dosavadních spekulací by měl Galaxy S8 stát 799 EUR (21 500 Kč), Galaxy S8+ má mít cenu 899 EUR (24 250 Kč). Oficiální představení obou modelů se uskuteční 29. března v Londýně.

Diskuze (5) Další článek: Dráty hír, repráky hír. Google a Levi’s chystají chytrou džínovou bundu. Stojí 11 tisíc

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Roland Quandt, Nedopatření, Samsun, Bar, Nov, Oficiální představení, Formulář, Nápověda, Sam, Budoucí Galaxy, Kč Galaxy, Připravovaný model,