TOP 5 mobilních telefonů do 10 000 Kč

Sháníte dostupný telefon, který bude nejen dobře vypadat, ale zároveň oslní moderním designem, super fotoaparátem a svižným výkonem? Tak to jste tady správně! Pojďte se dnes společně s internetovým obchodem Huramobil.cz podívat na 5 TOP mobilních telefonů s cenovkou do 10 000Kč.

Nechce se vám číst? Tak se podívejte na Huramobil.cz recenzi všech telefonů!

 

1) Huawei Nova

Klepněte pro větší obrázek

Prvním telefonem, který je novinkou na českém trhu, je Huawei Nova. Na první pohled vás mobil zaujme povedeným designem a ultra tenkým kovovým tělem. Tuto dokonalou kombinaci ocení hlavně ženy, pro které je malý a elegantní telefon důležitým doplňkem. Pokud si ale myslíte, že telefon ničím jiným nepřekvapí, jste na omylu. Tento parádní kousek v sobě skrývá ještě hlavní 12MPx fotoaparát a přední 8MPx fotoaparát, který Huawei vyvinul speciálně s vizážisty. Můžete se tak těšit na speciální upravování a přirozené fotky.

Bezproblémový chod zajišťuje osmijádrový procesor a 3GB RAM paměť. Toto všechno doplňuje Android 6.0 Marshmallow. O výdrž se stará baterie (3020mAh), která vydrží až dva dny. Rychle ji pak dobijete pomocí nejnovějšího typu USB-C.

Shrnutí: Huawei Nova je ideální kousek nejen pro ženy. U telefonu oceníte moderní celokovovou konstrukci a zároveň funkce chytrého telefonu. Nechybí nejrychlejší LTE internet a slot na dvě SIM karty.

2) Huawei P8

Klepněte pro větší obrázek

Dalším mobilním telefonem je Huawei P8, který se již přes rok drží na předních příčkách nejprodávanějších telefonů. A není se čemu divit, i když je P8 není aktuální vlajková loď, pořád má co nabídnout.

Pokud se vám telefon dostane do ruky, zaujme vás skvělé celokovové zpracování a velký 5,2” FullHD displej s tenkými rámečky. Můžete si tak maximálně užít každé kouknutí na displej, kde uvidíte promítaný obsah v těch nejlepších barvách a kvalitě.

Focení nebude žádná věda s 13Mpx zadním fotoaparátem, se kterým zachytíte kvalitní snímky i za zhoršených světelných podmínek. Na selfie fotky je tady přední 8MPx fotoaparát.

Bezkompromisní výkon si užijete s osmijádrovým procesorem a 3GB RAM pamětí. Huawei P8 také nově nabízí možnost aktualizace na nejnovější Android 6 Marshmallow.

Shrnutí: Skvělý telefon, který ocení i nároční uživatelé. Překvapí hlavně kovové zpracování a super fotoaparát. Huawei P8 je skvělá investice pokud chcete mobil s výborným poměrem ceny a výkonu.

3) Samsung Galaxy A5 2016

Klepněte pro větší obrázek

Třetím telefonem je další kovový kousek Samsung Galaxy A5 2016, který spadá mezi mobilními telefony střední třídy. Mobil se může chlubit skvělým zpracováním. Výrobci totiž vsadili na kvalitní kovovou konstrukci a opravdu se to vyplatilo. Telefon vypadá luxusně a navíc díky 5,2palcovému displeji, se skvěle drží v ruce. U displeje ještě chvilku zůstaneme, ten je totiž kromě vysokého FullHD rozlišení vybaven také SUPER AMOLED technologií, která zajišťuje skvělou viditelnost displeje i na sluníčku.Galaxy A5 2016 si totiž sám upraví jas a vy nebudete muset otravně vyhledávat stín, abyste si na displeji něco přečetli.

Telefon se nikdy nesekne díky osmijádrovému procesoru a operační paměti 2GB RAM. Dlouhou výdrž telefonu zajišťuje baterie s kapacitou 2900mAh. Další skvělou vlastností je chytrá čtečka otisků prstů, se kterou budete mít všechna svá data absolutně v bezpečí. Skvělé fotografie jako od profesionála si pořídíte s 13MPx zadním fotoaparátem. S ním dokonce zachytíte video ve FullHD rozlišení. Selfíčka zase pořídíte s předním 5MPx fotoaparátem.

Shrnutí: Za málo peněz hodně muziky, přesně to nabízí Samsung z nejnovější řady Galaxy A5 2016.

4) ASUS ZenFone 3

Klepněte pro větší obrázek

Telefon s nadpozemskou výbavou, to je nový ZenFone 3 od společnosti ASUS. Ten na první pohled zaujme skvělým designem, který působí opravdu královsky. Vše důležité si prohlédnete na 5,2” FullHD displeji. Hlavní fotoaparát nabídne profesionálních 16MPx a HDR technologii, se kterou pořídíte nádherné fotografie za všech světelných podmínek. Navíc díky speciálním funkcím budete fotit jako profesionál. Stále populárnější selfie zase vyfotíte s předním 8MPx fotoaparátem. S výkonem si vrásky dělat nemusíte, ten zajistí nadupaný osmijádrový procesor s 4GB RAM pamětí. Překvapí vás také vnitřní paměť telefonu, která je více než veliká. Můžete se totiž těšit na neuvěřitelných 64GB prostoru!  Samozřejmostí je rychlý 4G LTE internet a podpora Dual-SIM. 

Shrnutí: ASUS ZenFone 3 je opravdu nadupaný telefon, který postačí i náročnějšímu uživateli. Potěší jeho profesionální fotoaparát, super výkon a velikost 64GB vnitřní paměť. Za cenu pod 10 000Kč je to opravdu reprezentativní kousek.

5) Apple iPhone 5S 16GB

Klepněte pro větší obrázek

Ano, vidíte správně! Dokonce i iPhone se dostal mezi telefony s cenovkou do 10 000Kč! Můžete tak potěšit třeba své ratolesti super moderním telefonem, který nyní pořídíte za pár korun.

Apple iPhone 5S se pyšní dokonale zpracovanou kovovou konstrukcí, kterou doplňují elegantní tvary a skvělé zpracování. Telefon padne do ruky jako ulitý díky malému 4” FullHD displeji, na kterém si prohlédnete vše, co vás zajímá. Třeba si můžete prohlížet krásné fotografie. Ty pořídíte 8MPx fotoaparátem, se kterým můžete natočit videa ve 4K rozlišení nebo si užít spoustu srandy se slow motion záběrem. O výkon se stará procesor Apple A7 a bezkonkurenční operační systém iOS 9. Ten si Apple vyvíjí pro své telefony sám. Proto je mobil vyladěn k dokonalosti a vy se nemusíte bát, že by vás někdy nechal ve štychu.

Shrnutí: Apple iPhone 5S je nejmenším a zároveň jedním z nejvýkonnějších telefonů na českém trhu. Nyní navíc za bezkonkurenční cenu!

 

Tak co, vybrali jste si ten svůj nový mobilní telefon? :)

Klepněte pro větší obrázek

Znáte Huramobil.cz?

Huramobil.cz je specialista na mobilní telefony z české distribuce a příslušenství již od roku 1997. Víte, proč je Huramobil.cz tak úspěšný na českém trhu? Klíčovým prvkem je individuální péče a následná spokojenost každého zákazníka. Díky tomu se Huramobil.cz umístil mezi finalisty v ceně kvality v prestižní soutěži ShopRoku 2015 pořádané portálem Heuréka. Na vlastním skladě disponuje zásobami v počtu cca 20.000ks. Můžete si být tedy jisti, že zboží, které je právě skladem a objednáte jej do 17:00 Vám bude doručeno následující pracovní den a díky tomu je průměrná doba dodání zboží k zákazníkovi neuvěřitelných 1,8 dne. Nevěříte? Podívejte se na podrobné statistiky z nezávislého porovnávače Heuréka.cz. Huramobil.cz by doporučilo 99 % zákazníků svým známým. Budete i vy mezi nimi?

Další článek: Navigace HERE WeGo pro Samsung Gear S3: bez telefonu (zatím) ani ránu

Témata článku: Apple iPhone, Apple iPhone 16GB, Apple iPhone 4GB, Apple iPhone 5s, Apple iPhone 5s 32GB, Apple iPhone 5s 64GB, Apple iPhone SE, Apple iPhone SE 64GB, Asus Zenfone 3 Deluxe (ZS570KL), Asus Zenfone 3 Laser, Asus Zenfone 3 Max (ZC520TL), Asus Zenfone 3 Ultra (ZU680KL), Huawei Nova, Huawei P8, Huawei P8 64GB, Huawei P8 Lite, Huawei P8 Max, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy A5, Samsung Galaxy A5 (2016), Samsung Z