Týden mobilně 293: vodotěsná Xperia za půl ceny

M4 Aqua vypadá stejně jako špičková Xperia Z3, ale stojí polovinu. Kde jsou kompromisy? Uvidíte také zajímavé příslušenství do auta a do vody.

Sony má dva smartphony, které až na pár detailů vypadají stejně. Jeden stojí 14 tisíc, druhý 7 tisíc. Jaké kompromisy postihly model Sony Xperia M4 Aqua ve srovnání se špičkovou Xperií Z3?

Ani dnes vás nemine Mobilní pavlač a v závěru pořadu uvidíte dvojici zajímavého příslušenství, které máme půjčené od AppleTips.cz. Prvním je kryt Catalyst, který ochrání iPhone před vodou a nárazy. Asi nejzajímavější věc na něm? Můžete k němu dokoupit nafukovací plovák, protože k čemu je vám telefon ochráněný před vodou, který leží hluboko na dně? Druhým kousek se jmenuje Spigen Stealh Universal Car HolderCradle a je to univerzální držák smartphonů do auta. Na šířku udrží prakticky všechny, na výšku jenom ty menší.

Diskuze (13) Další článek: „Na obzoru se třpytí něco zlatého,“ láká Sony na nový smartphone

Témata článku: Sony, , , , , Apple iPhone 4GB, Sony Xperia M4 Aqua, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Dual, Sony Xperia Z3+, Půl, Pár detailů, T - Mobil, Mobil, Spigen, Týden, T Mobil, MOBI