AppBlock: Zablokujte aplikace v určený čas nebo na daném místě, sobě nebo vlastním dětem

Smysl aplikace je prostý. Ve zvolený čas si omezíte možnost spuštění dané aplikace. Plně se tak můžete věnovat práci nebo třeba studiu. Zároveň vám nemusí chodit ani oznámení, které by vám případně daný titul odesílal (nefunguje na Androidu nižším než 4.3).

V uživatelově rovině to je o sebeovládání. Kdykoli si přece omezení může sám zrušit. S možností zadání PIN kódu se ale jedná o účinný nástroj pro rodiče. Rozhraní aplikace AppBlock, která je dostupná pro Android zdarma s In-App nákupy, je přitom maximálně přehledné a jednoduché. Zablokování aplikace nezabere více jak 10 sekund.

Vyjma dnu a času můžete zvolit i lokaci, do které když přijdete, dané aplikace titul zablokuje. Jakmile časový limit vyprší, nebo vybrané místo opustíte, aplikace se opětovně zpřístupní. Vytvořit lze profily s unikátním nastavením pro skupinu konkrétních aplikací. Omezení pak jde vybírat nejen pro časový úsek, kdy titul nemůžete používat, ale naopak po dobu, kdy jej používat můžete.

Představení aplikace AppBlock:

Váš názor Další článek: Samsung a Spotify se spojují. Hlavně proti Applu

Témata článku: , , , Časový úsek, Dan, Vybrané místo, Zvolený čas, Časový limit, PIN kód, Účinný nástroj, Úsek, Titul, Omezení, Aplikace,