Bezdrátová sportovní sluchátka Evolveo na běhání. Nevadí jim voda ani pot

Česká značka spotřební elektroniky Evolveo představuje bezdrátová sportovní sluchátka ke smartphonu Evolveo SportLife XS. Headset s hmotností zhruba 16 gramů je ergonomicky tvarovaný pro použití v pohybu a obsahuje stabilizační vzpěrky do uší. Nevadí mu stříkající voda ani pot, takže se hodí například na běhání v dešti. Prodává se v modrém a červeném provedení za 699 Kč.

Sluchátka se spárují s mobilem pomocí technologie Bluetooth 4.1. Dosah je zhruba deset metrů. Díky funkci Multipoint lze sluchátka spárovat současně se dvěma zařízeními. Lze tedy například používat telefon a současně na tabletu hrát hry. Vestavěná dobíjecí Li-Ion baterie s kapacitou 80 mAh má vystačit až na pětihodinové přehrávání hudby. Sluchátka mají integrovaný mikrofon s redukcí šumu a umožňují handsfree volání.

Výstup zvuku do ucha zajišťují 14mm neodymové HD stereo Xboost Bass Sound reproduktory. Vestavěný zvukový čip CSR8645 podporuje kodek Qualcomm aptX s redukcí šumu CVC 6.0. Pokud stejný kodek podporuje i připojený smartphone, je možné přehrávat zvuk v Hi-Res kvalitě. Se sluchátky se dodávají ušní nástavce ve třech velikostech (S, M, L).

Podívejte se na mobilní portfolio zařízení značky Evolveo:

Diskuze (18) Další článek: Další rendery Samsungu Galaxy Note 8 poukazují na odlišný vzhled zadní strany

Témata článku: Evolveo, , , , , , , , , Li-ion baterie, Multipoint, Spor, EVO, Integrovaný mikrofon, Připojený smartphone, Brandy, Technologie Bluetooth, Bezdrátová, Pot, Qualcomm aptX, Sluchátko, Stříkající voda, Spotřební elektronika, Modré provedení, Běh,