4 GB RAM v mobilu míří k nám. Asus představí evropský ZenFone 2

ZenFone 2 je smartphone představený už v lednu na veletrhu CES. Asus jej bude vyrábět v několika specifikacích, přičemž ta vrcholná ponese operační paměť o dosud rekordní kapacitě 4 GB. Na pondělí 30. března se chystá evropská premiéra ZenFonu 2.

Klepněte pro větší obrázek

Akce nese podtitul Incredible Comes to Paris, koná se v pařížském divadle Le Trianon a MobilMania.cz bude při tom. Dozvědět bychom se měli zásadní podrobnosti, jako jsou datum uvedení na český trh, cena, přesná specifikace a konečně si také ZenFone vyzkoušíme. Je to jen svaly se chlubící kulturista, nebo seriózní uchazeč o smartphonový trůn?

Kromě zmíněného smartphonu bude Asus prezentovat také nový Transformer Book Chi a novou generaci ZenBook. Zbude prostor i pro překvapení a premiéru nového produktu? Už před barcelonským veletrhem MWC se spekulovalo o menším ZenFonu 2, ale představen stále nebyl, a tak se pařížská akce jeví jako ideální možnost.

Diskuze (27) Další článek: Doro Liberto 820 Mini: Android pro seniory nově v nabídce O2

Témata článku: Asus, , , , Asus Transformer Book T100, Asus Zenfone 2, Asus Zenfone 2 (ZE500CL), Asus Zenfone 2 64GB, Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition, Asus Zenfone 2 Laser (5.0), Asus Zenfone 2 Laser (5.5), Mir, Mobil m, Zen, Pře, Mobil, MOBI, Evropská premiéra, Barcelonský veletrh, Přesná specifikace, GB RAM