Acer Liquid Zest Plus s velkou baterií má českou cenovku

Acer zveřejnil dostupnost smartphonu Liquid Zest Plus pro český trh. Novinku, kterou tchajwanská firma představila na konci dubna na tiskové konferenci v New Yorku, budeme moci zakoupit v červenci za doporučenou koncovou cenu 4 990 Kč. Smartphone přitom nabídne poměrně slušnou výbavu v čele s vysokokapacitní baterií.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Zařízení patří k těm větším, obsahuje 5,5palcový HD IPS panel a čtyřjádrový procesor MediaTek MT6735. Vystačí si s 2 GB RAM a 16GB vnitřním úložištěm. Do hybridního slotu lze vložit buď 2× nanoSIM kartu a získat tak funkci dualSIM, nebo místo druhé SIM zvolit raději rozšíření paměti pomocí microSD karty. Baterie poskytne kapacitu 5 000 mAh.

Zařízení podporuje tuzemská LTE pásma a běží na operačním systému Android 6.0 Marshmallow. Hlavní fotoaparát disponuje 13Mpx rozlišením a Acer se chlubí technologií trifocus, která pro zaostřování používá laser a také fázovou a kontrastovou detekci. Smartphone bude v prodeji v bílé a tmavě modré barvě.

Diskuze (1) Další článek: O2 v červnu: „Jéčka“ od Samsungu a sleva Apple věcí

Témata článku: Acer, , , , , , , Acer Liquid, Acer Liquid Zest, Acer Liquid Zest Plus, Česko, Plus, Tchajwanská firma, Ace,