Animoji můžete vyzkoušet i na Androidu. Kvalitu iPhonu X však nečekejte

Apple iPhone X odstartoval nový fenomén tzv. Animoji. Jedná se o animované postavičky, které rozpohybujete svou hlavou. Přední kamerka u iPhonu X zvládne rozeznat jemný pohyb obličejových svalů, což můžete ještě doplnit pohyby hlavy a hlasem.

Pokud však oželíte rozeznávání několika desítek svalů a stačí vám základní připodobnění vaší tváře k vybrané postavičce, můžete si Animoji vyzkoušet i na Androidu. Stačí stáhnout SuperMoji - the Emoji App. Chybět vám sice budou některé postavičky a přímá integrace Animoji do Zpráv, stále však máte dost možností, jak vzhled své postavičky upravit.

Představení animovaných „postaviček“ Animoji:

Aplikace se skládá ze tří záložek. V první si volíte pozadí, ve druhé postavičku a ve třetí efekt (např. plivání ohně, bubliny vycházející z úst...). Aplikace rozpozná pohyb vaší hlavy, zvednutí obočí, otevření úst a případný úsměv. Gest a grimas je tedy méně než u originálu. Tlačítkem přepínáte mezi nahráváním videa a pořizováním nálepek. Využít můžete přední i zadní fotoaparát.

Díky aplikaci Supermoji dostanete Animoji i na další iPhony:

Aplikaci SUPERMOJI si dokonce můžete nainstalovat i na další iPhony mimo jubilejního „Xka“, přímý odkaz ke stažení najdete zde. Je však otázkou, jak dlouho aplikace v obou obchodech vydrží. Postavičky totiž přímo kopírují ty, které jsou použity v iPhonu X. Na druhou stranu si díky aplikaci můžete vyzkoušet Animoji aniž abyste investovali 30 tisíc do nového iPhonu X...

Diskuze (69) Další článek: LG spolupracuje na řešení, které zrychlí bezdrátové dobíjení až o třetinu

Témata článku: , , , , , , Apple iPhone X, Apple iPhone X 256GB, Obočí, Přední fotoaparát, Přímý odkaz, Přední kamera, #Android, The emoji, Nový fenomén, Třetí efekt, Aplikace, Nový iPhone, Pohyb, Postavička, Druhá strana, NEC, Přímá integrace, Jemný pohyb, Emoji,