Asus začíná prodávat levný 7" tablet s Wi-Fi

Asus uvedl do prodeje na českém trhu levný sedmipalcový tablet MeMO Pad 7 (ME70C). Jde o odlehčenou verzi nedávno uvedeného stejnojmenného tabletu MeMO Pad 7 (ME176C). Novinka má nižší rozlišení displeje, slabší procesor, baterii s nižší kapacitou a také menší vnitřní paměť. Je však také výrazně levnější. Asus MeMO Pad 7 (ME70C) vstupuje na pulty s doporučenou koncovou cenou 2 690 Kč.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Sedmipalcový TN panel disponuje rozlišením 1 024 × 600 bodů a obsahuje oleofobní vrstvu zabraňující ulpívání otisků. Tablet se k internetu připojuje pouze pomocí Wi-Fi, data ze sítě operátora nepodporuje. Vnitřní paměť má kapacitu 8 GB a lze ji rozšířit kartou microSD. Zařízení pohání dvoujádrový procesor Intel Atom Z2520 s taktem 1,2 GHz, paměť RAM má kapacitu 1 GB.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

MeMO Pad 7 disponuje 2Mpx hlavním fotoaparátem a přední VGA kamerkou. Vestavěná baterie má kapacitu 3 220 mAh. Tablet je v pase docela baculatý, měří 12,5 mm a váží 279 g. Grafické prostředí ZenUI z dílny Asusu je postaveno na Androidu 4.3. Novinka je k dispozici v celočerném provedení s plastovými vroubkovanými zády.

Diskuze (4) Další článek: Motorola Moto E: čistý cizokrajník [recenze]

Témata článku: Asus, , , , , Asus Memo Pad 7 (ME172V), Asus Memo Pad 7 (ME176CX), Asus Memo Pad 7 (ME572C), Asus Memo Pad 7 (ME70C), Celočerné provedení, Tab, F +, Tab S, Pro +,