BlueSpin bude prvním fidget spinnerem s Bluetooth. Své statistiky uvidíte v mobilu

Pokud vás, nebo spíše vaše děti, pobláznily „točítka“ Fidget Spinner, ukážeme vám, jak „točení“ posunou na úplně novou úroveň. Na crowdfundingovém serveru Indiegogo se objevila kampaň na produkt BlueSpin, což není nic jiného, než Fidget Spinner s podporou Bluetooth. A ten by měl vdechnout segmentu Fidget Spinnerů, které jste mohli „hrát“ s otravnými reklamami i na displejích smartphonů, druhý dech.

K hračce je totiž připravena samostatná aplikace pro Android a iOS, která primárně slouží k jejímu párování s telefonem. V aplikaci uvidíte počet vašich otočení, různé statistiky, analýzy, vaše rekordy, apod. Samotná aplikace bude i jakýmsi komunitním centrem, v němž bude možné sdílet třeba vaše rekordy, nebo zobrazit spinnery ostatních hráčů ve vaší blízkosti.

Spinner je osazen modrými LED diodami, podporuje Bluetooth 4.0, má dva dotykové senzory (na místech uchycení prstů) a procesor, který vyhodnocuje otočky a počítá skóre. Li-Pol baterie s kapacitou 230 mAh má na jedno nabití vydržet až jeden rok. Kampaň si dala za cíl vybrat 20 tisíc dolarů, finální BlueSpin má být k dispozici koncem září za 49 dolarů. Mobilní aplikace budou distribuovány bezplatně.

Zdroj Indiegogo

Diskuze (3) Další článek: Projeli jsme Prahu v Tesle X. Podívejte se za volant milionového elektromobilu

Témata článku: , , , , , , Ostatní hráč, Mobil, Indiegogo, MOBI, Crowdfundingový server, Párování, Spinner, Modrá LED, Bluetoot, Blue, Dolar, Samostatná aplikace, F +, Druhý dech, Statistiky, BLU, Aplikace, Otravná reklama, Podpora bluetooth,