Bose uvede do prodeje malý Bluetooth reproduktor, kterému nevadí voda ani extrémní teploty

Audioznačka Bose chystá do prodeje na českém trhu svůj zatím nejmenší Bluetooth reproduktor nazvaný Bose SoundLink Micro. Malý repráček se vejde do dlaně nebo ho díky poutku na zadní straně můžete uchytit na pásek, batoh, nebo řídítka od kola. Vestavěná baterie má vydržet až na 6 hodin přehrávání hudby. Párování s telefonem nebo tabletem přes Bluetooth usnadňuje NFC.

Repráček je zejména díky svým malým rozměrům určen pro přenášení. Splňuje specifikaci normy odolnosti IPX7, takže jej můžete vzít na hory, cyklovýlety nebo k vodě. Nevadí mu prach, písek, extrémní teploty, nárazy, a dokonce ani úplné ponoření do vody. Testován byl s ohledem na ponoření do mýdlové, chlorované, a dokonce i slané vody.

S využitím aplikace Bose Connect lze propojit dva reproduktory do mini stereo sestavy. V tzv. „party“ módu zase hraje z obou reproduktorů stejná hudba (kanály se nerozdělí na pravý a levý). Reproduktor obsahuje i mikrofon, takže jej lze použít jako hlasité handsfree k vyřizování hovorů. V prodeji bude v první polovině listopadu za 3 190 Kč. Na výběr bude černá, modrá a oranžová barva.

Diskuze (1) Další článek: Samsung zahájil prodej hodinek Gear Sport a sluchátek Gear IconX (2018)

Témata článku: , , , , , , Prodej, Náraz, Český trh, Pásek, Pro +, Voda, Extrémní teplota, Malý Bluetooth, Bluetooth reproduktor, Repráček, Ponoření, Teplota, Úplné ponoření, Blue, Malý repráček, Vestavěná baterie, Bluetoot, Mýdlo, Kter