Breitling Emergency 2: hodinky se záchrannou brzdou

Zajímá vás, co jsou zač záchranářské hodinky z posledního Top Gearu? Tihle Švýcaři slibují, že vás zachrání, ať už jste kdekoliv na světě.

Sledujete britský Top Gear? Nosná reportáž poslední odvysílané epizody (S22E06) stála na zajímavém gadgetu. Hodinky, ze kterých vytáhnete antény, tím zalarmujete záchranné složky a ty vás nejpozději během 24 hodin vyzvednou, ať už jste kdekoliv na zemském povrchu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Viděli jste poslední Top Gear? Vytáhnout antény a maximálně 24 hodin čekat. V případě britských bavičů se to lehce protáhlo…

Je to druhá generace hodinek Breitling Emergency. Švýcarská hodinářská legenda tímto způsobem posunula výrobu svého tradičního artiklu na další level. Je to přehlídka špičkově zpracovaných drahých materiálů a té nejkvalitnější techniky, na kterou je navázaný záchranný systém. Hodinky 24 hodin vysílají signál se svou geografickou polohou. Přes pozemské vysílače i satelity se dostane až do velína, který zajistí záchrannou akci.

Klepněte pro větší obrázek

Cena hodinek (a k nim patřící služby) je z kategorie „pokud vás zajímá cena, pak na ně nemáte“. Ale jestli přece jen chcete orientační číslo, tyhle Breitlingy začínají kolem čtvrt miliónu a podle použitých materiálů a zdobení se mohou šplhat až daleko nad milión.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Precizní hodinařina se „záchrannou brzdou“. Zatáhnout však můžete pouze jednou.
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Vinou nadstandardní výbavy tyhle hodinky potřebují nadstandardní příděl energie, a tak je Breitling dodává i s nabíječkou.
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Breitling vás prý vytáhne odkudkoliv. Kromě válečných konfliktů. A moc se nechlubí tím, jak se takové akce financují, jestli jsou opravdu v ceně hodinek. Víme jen, že za falešný poplach zaplatíte pořádnou pokutu.
Diskuze (12) Další článek: Živě z MWC: Atraktivní nositelnosti od Huawei

Témata článku: , , , , Drahý materiál, Záchranný systém, Falešný poplach, Hod, Zach