Červená je v kurzu. Do barvy krve se oblékne Xperia XZ Premium i HTC U11

Každý rok je ve světě mobilních telefonů jedna barva víc v kurzu než ty ostatní. A zdá se, že tyto trendy určuje kdo jiný než Apple. Loni to byla černá, o rok dříve růžová, předtím zase zlatá. Zjednodušeně řečeno, když iPhone přidal novou barvu, reagovaly na to časem i ostatní značky.

A podobné je to i letos. V březnu se objevil červený iPhone 7 a nyní se stejnou barvou přichází také HTC U11 a Sony Xperia XZ Premium. Obrázky červeného Sony, které má na rozdíl od iPhonu v této barvě vyvedenou i přední stranu, unikly na čínské sociální síti Weibo. Firma tuto variantu dosud oficiálně nepředstavila – Xperia XZ Premium je pouze ve stříbrné, černé a růžové.

Nová vlajková loď HTC U11 zná všechny barvy od začátku, ale právě červená je tou poslední, která se dostane do prodeje. Zda se tak stane i na českém trhu, v tuto chvíli nevíme. Předobjednávky v tuto chvíli probíhají pouze na modrou, šedou a stříbrnou. Sony Xperia XZ Premium a HTC U11 mají i další věc společnou – oba se prodávají za 19 990 Kč.

Diskuze (1) Další článek: Šílený patent Samsungu. Hodinky s foťákem v displeji a zobrazovací řemínek

Témata článku: , , , , , , , , HTC U11, Sony Xperia XZ Premium, Červ, Bar, Červen, Pře, Kurz, Weibo, XZ Premium,