Chytrý náramek Honor Band 3 v prodeji. Cena je tentokrát stejná jako ve zbytku Evropy

Honor začal v tomto týdnu na českém i slovenském trhu prodávat další z novinek představených na nedávné premiéře v Berlíně. Po smartphonu Honor 9 se na pulty prodejen dostal také chytrý náramek Honor Band 3. Zatímco u smartphonu jsme kritizovali cenovou přirážku proti jiným evropským zemím, náramek je v prodeji za stejnou cenu, tzn. 1 829 Kč (resp. 69 eur na Slovensku). Na výběr je černá, modrá nebo oranžová barva.

Polykarbonátové lesklé tělo náramku ukrývá baterii s kapacitou 100 mAh, která má vydržet nabitá až 30 dní. Pásek náramku je vyroben z odolného termoplastického polyuretanu. Je pružný, odolný vůči oděrkám a voděodolný. Náramek obsahuje černobílý OLED displej s rozlišením 128 × 32 bodů a úhlopříčkou 0,91 palce. 

Honor Band 3 si vystačí s 256 kB operační paměti, ke které přidává 16 MB vnitřního uživatelského prostoru. Zobrazuje notifikace ze smartphonu a hodí se pro měření sportovních aktivit – např. běhu nebo plavání. Je vybavený krokoměrem, senzorem na měření srdečního tepu a je voděodolný až do hloubky 50 metrů. Honor Band 3 je kompatibilní s Androidem od verze 4.4 a výš a iOS 8.0 a vyšším.

Jak vybrat mobil s nejlepším poměrem výkon/cena:

Diskuze (2) Další článek: Prodeje Samsungů Galaxy S8 jsou o 15 procent vyšší, než u loňských Galaxy S7

Témata článku: Honor, , , , , , , , , , Náramek, Slovensko, Sportovní aktivita, Měření, Zbytek Evropy, Stejná cena, Honor band, Nejlepší poměr, Euro, Pro +, Cena, Evropa, Hon, Oděrka, Srdeční tep,