Čtvercové fotky z Instagramu ožijí díky nové tiskárně k mobilu Fujifilm Instax Share SP-3

Fujifilm začne na našem trhu zanedlouho prodávat mobilní tiskárnu Instax Share SP-3, pomocí které můžete bezdrátově tisknout fotografie ze smartphonu. Díky čtvercovému formátu Instax Film se tiskárna hodí například na tisk fotografií z oblíbené sociální sítě Instagram. Výtisky mají rozlišení 800 × 800 bodů a 318 dpi.

Tiskárna se spojí se smartphonem pomocí Wi-Fi a bezplatné aplikace Instax Share, která je určena pro platformy Android a iOS. V aplikaci lze tvořit koláže až z devíti fotek nebo přidat do obrázku libovolný text. Kromě Instagramu a Facebooku je aplikace kompatibilní s dalšími službami jako Dropbox, Google Photos nebo Flickr.

Kromě smartphonů tiskárna podporuje také vybrané digitální fotoaparáty Fujifilm. Tisk fotografie je velmi rychlý a trvá zhruba 15 sekund. Automatická technologie zpracování obrazu si sama nastavuje optimální jas. Tiskárna se nabíjí přes microUSB konektor a na jedno nabití vytiskne zhruba 150 fotek. Mobilní tiskárna Fujifilm Instax Share SP-3 půjde do prodeje 17. listopadu zhruba za 5 tisíc korun a bude k dostání v bílé a černé barvě.

Diskuze (1) Další článek: Šlechtu mezi fanoušky Applu poznáte podle téhle melodie. Poslechněte si vyzvánění z iPhonu X

Témata článku: , , , , , , , , , Instax Share, Dík, Tisk, I/O, Dropbox, Bezplatná aplikace, Fotka, Flickr, Instax Share SP, Fotografie, Čtvercový formát, Fujifil, Nov, Mobil, Nová tiskárna, Mobilní tisk,