Další „batmobil“ na scéně: Samsung Galaxy Note 7 Injustice Edition

Stejně jako v případě modelu Galaxy S7 Edge, se i u nového Galaxy Note 7 zřejmě brzy dočkáme speciální edice Injustice Edition na motivy Batmana. První snímky připravovaného modelu unikly na čínské sociální síti Weibo, a ukazují, že z pohledu designu bude telefon upraven jen nepatrně.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
První snímky Galaxy Note 7 Injustice Edition

Zřejmě největší odlišností bude do zlata oděný netopýr na zadní straně smartphonu. Připočíst si k tomu dále můžete systémové schéma na motivy batmana a také předinstalovanou hru Injustice: Gods Among Us.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Systémové schéma na motivy Batmana

Tato speciální edice by měla být určena primárně pro Čínu, a očekává se i určitá změna základních specifikací. Telefon by měl být osazen 6GB RAM, 128GB interní pamětí a nemá postrádat ani podporou dvou SIM karet. Zřejmě právě odtud se tedy vzaly první spekulace, podle kterých měla mít celosvětová varianta Galaxy Note 7 6GB operační paměť.

Via Weibo

Váš názor Další článek: Tahle baterie udrží dvojnásobek energie. Revoluci čekejte v únoru 2017

Témata článku: Samsung, , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 7, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, Batmobil, Sam, Galax Note, Injustice, EDI, Systémové schéma, První spekulace, Note, Samsun, Among Us, Batman, Edition, GAL, Určitá změna