Fanouškovský koncept ukazuje, jak by mohla vypadat vlajková Xperia s menšími rámečky

Velké rámečky zejména nad a pod displejem – to bývá nejčastější kritika smartphonů Xperia. Japonský výrobce Sony si je sice může částečně odůvodnit přítomností stereoreproduktorů, ale designové trendy jsou neúprosné – minimalizace rámečků až k okrajům nebo zcela bezrámečkový design.

Sony samozřejmě nemusí nutně jít s většinou a může se stát značkou pro konzervativní uživatele. Otázka ale je, zda to není příliš riskantní postup. Přitom by stačila alespoň částečná eliminace okrajů tak, jak to ukazuje fanouškovský koncept od 3D designéra, který na Twitteru vystupuje jako Saber Kchikech.

Ten ve svých návrzích zveřejněných portálem XperiaBlog.net ukázal, jak by to slušelo celokovové Xperii, kdyby displej pokrývala přece jen větší plochu přední strany. Líbil by se vám takový design?

Diskuze (33) Další článek: Vodafone obohatil nabídku o Nokii 3, starší modely zlevnily [ceník]

Témata článku: Sony, , , , , , , , Risk, Concept, Xperiablog net, Velká plocha, Rám, Otázka, Velký rámeček, Okraj, Designový trend, Menší, Fan, Konzervativní uživatel, Přední strana, Vlajková xperia, Malý rámeček, Fanouškovský koncept, Japonský výrobce