Galaxy Mega Plus: šestipalcové čtyřjádro s Androidem

Samsung představil vylepšenou verzi svého téměř šestipalcového smartphonu Galaxy Mega 5.8, model Galaxy Mega Plus. Nejvýznamnější změnou prošel procesor, v novém modelu je přítomno čtyřjádro Snapdragon 400 o taktu 1,2 GHz, které nahradilo loňský dvoujádrový 1,2GHz Broadcom. Výkonově lze v benchmarku AnTuTu vidět o 40 procent lepší výsledky oproti modelu Galaxy Mega 5.8.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Tiskové fotografie Samsungu Galaxy Mega Plus

Specifikace dále zůstává při samém, zařízení disponuje 5,8" displejem s rozlišením 960 × 540 pixelů, nad nímž se našlo místo pro 1,9Mpix kamerku pro videohovory. Zadná 8Mpix fotoaparát bude podporovat automatické ostření a pomůže mu i přisvětlovací dioda, pod krytem bude připravena 2 600mAh baterie, slot pro microSD a pro dvě SIM. Zařízení bude postaveno na Androidu zatím neznámé verzi s grafickou nadstavbou TouchWiz. V rámci bonusové aplikační výbavy můžeme čekat podporu Multidispleje (více aplikací zobrazeno zároveň), S překladače či Group Play. Z konektivity můžeme vypíchnout podporu 3G s HSPA+, Wi-Fi, GPS a Bluetooth.

Klepněte pro větší obrázek
O Galaxy Mega Plus jsme se poprvé dozvěděli z výsledků benchmarku AnTuTu

V současné době se s modelem počítá jen v Číně, výhledově by se měl dostat i do Evropy.

Zdroj: Sammobile, Samsung

Diskuze (9) Další článek: LG L-Series III: s novým číslováním na vlnách KitKatu

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy Mega 5.8, Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos, Samsung Galaxy Mega 6.3, Samsung Galaxy Mega 6.3 16GB, GAL, Plus, Mega, #Android, Mega +, Galaxy m,