GoMobil: doporuč a získej 250 Kč za nového zákazníka

Virtuální operátor GoMobil nabízí v únoru svým stávajícím zákazníkům odměnu 250 Kč do faktury za každého nově příchozího zákazníka. Stačí doporučit tarif Na míru a dohlédnout, aby bylo číslo doporučujícího zadáno při objednávce, konkrétně ve čtvrtém kroku online objednávky, jinak nárok na odměnu zaniká. Akce platí pro objednávky zadané až do 28. února, na jejichž podkladě bude doporučené číslo aktivováno u GoMobil nejpozději do 15. března 2014.

Klepněte pro větší obrázek
Stávající zákazník získá v únoru za nováčka 250 Kč, nový zákazník zase ušetří 150 Kč za přenos čísla (obr.: gomobil.cz)

Stávající zákazník může doporučit nového a získat odměnu, pokud je u GoMobilu alespoň dva měsíce, nemá závazky po splatnosti a naopak má dobrou platební morálku. Poslední podmínka říká, že nový zákazník musí uhradit první fakturu v době splatnosti. Kompletní podmínky akce „doporuč a získej“ najdete zde (v PDF).

Nový zákazník sice žádnou odměnu nezíská, ale dle analýz GoMobilu ušetří až polovinu nákladů na volání. Dobrou zprávou je, že ani v únoru si GoMobil od nově příchozích neúčtuje poplatek 150 Kč za přenesení čísla od konkurence. Více najdete na adrese gomobil.cz.

Diskuze (11) Další článek: Testujeme evropskou verzi Xiaomi Mi3 [video]

Témata článku: , , , , Zákaz, Nov, Files go, Zak