HTC chystá obrovitý „tabletofon“ s FullHD displejem

V době, kdy velcí mobilní hráči jako Samsung a LG již mají smartphony s obrovskými displeji, je HTC tak trochu pozadu. Móda tabletofonů zatím Taiwan míjela obloukem. To se ale nyní změní.

Podle posledních informací od důvěryhodného zdroje chystá HTC na přelom měsíců září a října příchod obrovského mobilního telefonu s displejem 5" úhlopříčky a masivním 1080p rozlišením. Volba na tyto měsíce nepadla náhodou, v ten samý čas totiž Samsung plánuje vypustit svůj Galaxy Note 2. Hovoří se také o snaze představit telefon ještě před příchodem nové generace jablečného iPhonu, byť toto zařízení svou úhlopříčkou displeje prozatím mířilo na jiný tržní segment.


Bude nový Note po Taiwansku vypadat právě takto? Na to si budeme muset ještě počkat. Zdroj Androidcommunity

Jestli ale v HTC vědí něco víc a potvrdí se různé zvěsti o zvětšení úhlopříčky displeje iPhonu, které už nějaký ten pátek kolují po internetu, tak by tento krok dával hned větší smysl. Na to si ale budeme muset ještě nějaký pátek počkat. Prozatím ještě doplňme, že nový tabletofon od HTC by měl ve svých útrobách ukrývat čtyřjádrový procesor Snapdragon S4 spolu s Androidem verze 4.1 Jelly Bean.

 

Diskuze (68) Další článek: Emporia třikrát jinak: pro každého něco [minitest]

Témata článku: HTC, , , , Samsung Galaxy Note, Tab, Obrovský displej, Tabletofon, Full displejem, FullHD, Full, F +, FullHD +, Displej, Tab S, Obr, ? Displej, Fullhd displej,