Huawei P9 lite a fitness náramek Color Band A1 Ideální pár pro aktivní život

Aktivní životní styl ve světle nejnovějších technologií. Huawei P9 lite v páru s chytrým fitness náramkem Color Band A1 vám umožní být ve spojení v každém okamžiku.

Držíte-li krok s dobou, využíváte možností nejmodernějších technologií, snažíte se aktivně žít (chodíte do fitka, běháte, jezdíte na kole) a zároveň je pro vás důležité být, pokud možno neustále, ve spojení a v kontaktu s ostatními, určitě oceníte přínos propojení smartphonu Huawei P9 lite s fitness náramkem Color Band A1.

Elegantní chytrý fitness náramek Color Band A1 je skvělým společníkem na cestu za zdravým životním stylem. Během dne zaznamenává řadu údajů o vaší aktivitě, a ty si můžete následně prohlédnout ve svém smartphonu. Fitness náramek automaticky rozpozná, zda jdete, běžíte nebo jedete na kole, měří Vám spálené kalorie, dokáže monitorovat spánek nebo výši škodlivého UV záření. Máte tak dokonalý přehled o své fyzické aktivitě a můžete lépe kontrolovat svůj denní režim.

Color Band A1 vám kromě výše zmíněného rovněž umožní být neustále ve spojení, i když nemáte telefon zrovna v ruce. Dioda a vibrace náramku vás upozorní na příchozí hovory, zprávy nebo e-maily, ať už jste kdekoliv. Díky odolnosti proti prachu a vodě lze náramek bezpečně nosit za jakéhokoliv počasí při jakékoliv aktivitě, na túře v horách nebo na kole v přírodě. Náramek propojíte s chytrým mobilním telefonem jednoduše skrze Bluetooth s dosahem spojení až na 10 metrů, takže není třeba mít telefon vždy zrovna v kapse. Kromě operačního systému Android, podporuje náramek také iOS a jeho výdrž při běžném použití je až 22 dní (při úsporném provozu dokonce až 28 dní).

Huawei Color Band A1 získáte u vybraných partnerů v rámci speciální limitované akce pouze jako dárek při koupi smartphonu Huawei P9 lite.

Smartphone Huawei P9 lite patří v současnosti k nejprodávanějším chytrým telefonům, a navazuje tak na svého úspěšného předchůdce Huawei P8 lite. 5,2palcový elegán  disponuje 2 GB operační paměti RAM a 16 GB úložiště a nabízí tak dostatečný výkon pro většinu běžných uživatelských aktivit, včetně hraní her a každodenní využívání nejrůznějších aplikací. Díky 13MPx hlavnímu foťáku, 3000 mAh baterii nebo nejnovější generací čtečky otisku prstů Vám smartphone nabídne komfort chytrého mobilního telefonu 21. století.

Více informací o chytrém fitness náramku Color Band A1, Huawei P9 lite, o probíhající akci a jejích partnerech na https://huaweibundle.com/cz

Další článek: Samsung změnil rétoriku, radí přestat používat Note 7 a co nejdříve jej vyměnit

Témata článku: Huawei, , Huawei P8, Huawei P8 64GB, Huawei P8 Lite, Huawei P8 Max, Huawei P9, Huawei P9 Lite, Huawei P9 Plus