Justin Bieber poskakuje v reklamě na kompletně neomezený tarif T-Mobilu. Samozřejmě, že ne u nás

Je velmi smutné sledovat, jak sesterská firma českého operátora téže nadnárodní skupiny dokáže v zahraničí nabídnout řádově vyšší objemy služeb za stejnou nebo i nižší cenu a ještě je podpořit ultra-mega-drahou reklamní kampaní s celebritou světového formátu. U nás si pak matka jen zahojí nejbolestnější nákladové položky štědrými výnosy s nevídanou marží. Na druhou stranu je třeba říct, že ČR nerovná se USA.

Klepněte pro větší obrázek
Nová generace kompletně neomezených tarifů má název T-Mobile One (grafika: T-Mobile US)

Konkrétně je řeč o americkém T-Mobilu, který obsadil do reklamy na nové, zcela neomezené tarify T-Mobile One jednoho z nejpopulárnějších zpěváků současnosti Justina Biebera. Minutová verze reklamního spotu běžela i v poločase finále Super Bowlu, kde se cena reklamního času šplhá i na desítky milionů dolarů za minutu.

V rámci amerického tarifu T-Mobile One můžete získat až čtyři čísla s neomezenými službami hovorů, SMS a mobilních dat za koncovou cenu 40 dolarů (cca 1 000 Kč) měsíčně. Při aktivaci méně než čtyř čísel už nevychází paušál tak výhodně (např. u dvou čísel je to 60 dolarů, tedy 1 500 Kč na jednoho měsíčně). Stále jde ale o neomezenou nabídku dat, na kterou v Česku zatím jako zákazníci nejsme schopni dosáhnout.

Klepněte pro větší obrázek
Takto se americký T-Mobile srovnává s operátorem AT&T. Je pravda, že získat ve Spojených státech koncovou cenovku je pořádná matematika a tamní T-Mobile se v tomto snaží být maximálně transparentní (grafika: T-Mobile US)

Ani americký T-Mobile ale není úplně bez podmínek. Pokud na jednom čísle vyčerpáte více než 28 GB dat, bude vám rychlost do konce zúčtovacího období zpomalena. Při použití zařízení s neomezeným tarifem k tetheringu (sdílení internetu do jiného zařízení) bude rychlost přenosů omezena na úroveň 3G.

Diskuze (12) Další článek: Samsungy řady Galaxy S7 dostávají první stabilizační aktualizaci Androidu Nougat

Témata článku: , , , , , , , , , , Sam, Neo, Tarif, Justin, T - Mobil, Justin Bieber, Americký T-mobile, Neo +, Reklamní spot, MOBI, Komp, T Mobil, Mobil, Zúčtovací období, Komplet