Kam jít běhat? Kam raději ne? Suunto má unikátní celosvětovou heatmapu tras

Fitness platformy od Google Fit po Garmin Connect dělají plus mínus to samé, takže upírají své síly ke službám, které je odliší a dají uživateli něco navíc. Suunto má jednu takovou vychytávku, která nemá obdoby. Používá anonymizovaná data od svých uživatelů a zobrazuje veškeré „workouty“ v mapě formou tzv. heatmapy.

Jste na výjezdu na neznámém místě a přemýšlíte, kam si jít zaběhat? Podívejte se do heatmapy a hned budete mít jasno. Kde jsou trasy nejhustější, tam pravděpodobně budou podmínky pro běhání nejlepší. Nebo to můžete pojmout obráceně – nechci být součástí davu, chci si užít samotu, půjdu tam, kde jsou čáry řídké, nebo vůbec žádné. Heatmapu lze přepnout na konkrétní druh aktivity, takže můžete objevovat lokase pro horskou cyklistiku, horolezectví, kiting a desítky dalších.

Skvělé je, že funkce není rezervovaná jen pro majitele sportovních hodinek značky Suunto. Na webu www.movescount.com si můžete heatmapu proklikat i vy.

Jak vybrat chytré hodinky:

Diskuze (3) Další článek: Chytré využití Face ID: iPhone X ukáže obsah notifikací jen majiteli

Témata článku: , , , , , , , Čáry, Plus/mínus, Garmin Fénix, Jít, Unikát, Heat, Fitness, Trasa, Běh, Neznámé místo, Heatmap, Garmin Connect, Sportovní hodinky, , Uživatelé,