Kupujete Xperii Z5? Vyhrajte k ní výlet do Milána na finále Ligy mistrů

Pokud uvažujete o koupi některého smartphonu z řady Xperia Z5 a zároveň patříte mezi fanoušky fotbalu, možná vám rozhodování usnadní soutěž, kterou vyhlásila společnost Sony Mobile. Každý, kdo si v období od 16. února do 11. dubna zakoupil nebo zakoupí některý z modelů Xperia Z5, Z5 Dual, Z5 Compact nebo Z5 Premium z oficiální české distribuce, se může zapojit do soutěže o tři zájezdy na finále Ligy mistrů, které proběhne v květnu v italském Miláně.

Klepněte pro větší obrázek

Sony za výherce a jeho doprovod zaplatí letenky, ubytování na dvě noci v Miláně a vstup na stadion. Po nákupu smartphonu je potřeba zaregistrovat se na stránkách soutěže a přes webový formulář nahrát fotografii na téma „Fandím s Xperia Z5“. Z nahraných fotografií budou vybrány tři, jejichž autoři pojedou do Milána. Vítěze vybere odborná porota složená ze zástupců organizátora a pořadatele. Soutěže je možné se účastnit i opakovaně, ale vždy s novou fotografií a novým zakoupeným smartphonem.

 

Váš názor Další článek: Samsung Entrim 4D: sluchátka pro pohyb ve virtuální realitě

Témata článku: Sony, , , Sony Xperia Z5, Sony Xperia Z5 Dual, F +, Pořadatel, Mistr, Milán, Odborná porota, Finále, Mil, Výlet, Ubytování, Webový formulář, Kup, Fin, Milan