Kyblík hranolků, tři křidélka a k tomu jeden smartphone. KFC má svůj telefon

„A k meníčku si dáte navíc tři křidýlka, kukuřici nebo smartphone?“ 

Tuto kuriózní otázku by s nadsázkou mohla položit obsluha KFC v Číně. Právě zde si totiž známý americký fastfood dohodl netradiční spolupráci s Huawei a společně nabízejí smartphone v barvách KFC s logem Colonela Sanderse, zakladatele řetězce s rychlým občerstvením.

Jedná se o limitovanou nabídku 5 tisíc kusů, takže smartphony budou pravděpodobně brzy rozebrány a stanou se sběratelskou raritou. Zájemci si je mohou zakoupit buď přímo v aplikaci KFC pro čínský trh nebo na e-shopu TMall.com v přepočtu pouze za 3 700 Kč.

KFC smartphone se správně nazývá Huawei Enjoy 7 a vychází částečně z modelu Huawei Y7, jde tedy o zařízení nižší střední třídy. Má červené celokovové tělo, čtečku otisků a pětipalcový HD displej. Na zádech obsahuje letopočet 1987, což je rok, kdy fastfood začal působit v Číně, ale zároveň rok vzniku společnosti Huawei. Firmy tak mohou slavit společně.

Historii značek Huawei a KFC připomíná následující video:

Diskuze (1) Další článek: Honor 9 slaví úspěch. Celosvětově si ho objednalo už milion zájemců

Témata článku: Huawei, , , , , Rychlé občerstvení, Model huawei, Následující video, Telefon, Fastfood, Obsluha, SMA, Enjoy, Hranol, Čínský trh, Letopočet, Smartphone, KFC, Kyblík, Hra, Limitovaná nabídka, Pětipalcový HD display, Sběratelská rarita, Tom, Celokovové tělo