Legendy v Pokémon Go pokračují, brzy přijde na řadu i MewTwo [oživeno]

Mobilní hra Pokémon Go si může zaškrtnout další, finančně velmi plodné, období. Koncem července se hra vyšvihla na špici nejvýnosnějších aplikací na Google Play, a vděčit tomu může za nový element hry - Raidy. Jedná se o jakési „nájezdy“ na pokémony, které je třeba porazit ve větším počtu hráčů, a následně máte možnost si často vzácné pokémony samostatně odlovit.

Pro přístup k raidů je třeba tzv. Raid Pass, pokud žádný nemáte, dostanete každý den jeden zdarma. Pokud však chcete vyrážet na více raidů po sobě, je třeba koupit další Premium Raid Passy za skutečné peníze. A protože se do hry dostali legendární pokémoni (Lugia, Articuno, Moltres a Zapdos), byl zájem o Raid Passy obrovský. Niantic navíc v obchodě nabídl speciální bundly, které samotné Raid Passy ještě zlevnily, a jejich součástí byly i další herní itemy.

A protože je dnes poslední den k odlovení Zapdose, vyrojila se spousta spekulací o tom, zda Niantic výskyt legendárek pozastaví, a nebo v nich bude pokračovat. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, protože se na dnešním eventu Pokémon Go Stadium v Japonsku objevil další legendární pokémon MewTwo.

Účastníci eventu tak mají jedinečnou možnost odchytit nejsilnějšího pokémona ve hře. Za jeho porážku (jeho CP je 49 430) dostanou minimálně 50 Premier Ballů, a co je podstatné, tak i 100% šanci na jeho chycení. Obdobně to bylo i u zpackaného eventu Pokémon Go Fest v USA, následně se však legendárky začaly objevovat po celém světě a to se základní 3% šancí na odchyt. Obdobně by to mohlo vypadat i s MewTwo, který by se mohl v průběhu zítřka začít objevovat po celém světě. Niantic tuto možnost však zatím oficiálně nepotvrdil.

Oficiální video vydané u příležitosti startu legendárních polémonů:

 


Oživeno 14.8. 15:00: Společnost Niantic oznámila, že v průběhu několika posledních týdnů bylo po celém světě poraženo a odchyceno tisíce legendárních pokémonů. A na počest úspěšného tažení za legendárkami dostanou trenéři druhou šanci. Ode dneška až do 31. srpna budou v Raidech k dispozici všichni doposud uveřejnění legendární pokémoni, tj. Articuno, Moltres, Zapdos i Lugia.

Klepněte pro větší obrázek
Čtyři legendární ptáci zůstávají - v terénu je půjde odchytit všechny najednou

Niantic se vyjádřil i k pokémonovi MewTwo, jehož půjde brzy odlovit po celém světě. Ovšem s jedním rozdílem. MewTwo bude součástí tzv. Exkluzivního Raidu, na který budou trenéři pozvání skrz aplikaci Pokémon Go. A abyste dostali pozvánku, je třeba na dané gym nejprve porazit některého z běžných bossů. Hra vám dá s předstihem vědět, kdy se na té či oné gym uskuteční Exkluzivní Raid, abyste se na něj mohli připravit soubojem z jiným bossem. Zatím však nevíme, jaké je maximální interval pro to, aby se vám předchozí absolvovaný Raid ještě započítal...

Klepněte pro větší obrázek
Novinkou bude MewTwo, který se začne objevovat v Exkluzivních Raidech

Prvním pokémonem z exkluzivního raidu bude MewTwo, další legendární pokémoni budou následovat v brzkých týdnech.

Diskuze (8) Další článek: LG instalovalo největší OLED obrazovku na světě. Je zprohýbaná do tvaru vlny

Témata článku: , , , , , , , , , Herní itemy, Lugia, Skutečný peníze, Úspěšné tažení, Zpackaný event, Stadium, Pokémon go fest, Svět, Černý most, Společnost niantic, Odchyt, Boss, Poslední den, Velký počet, Vzácný pokémon, Harmonogram,