LG G6 se poprvé ukazuje. Konzervativní elegance bez zahnutého displeje

Zahnuté displeje k okrajům nebo alespoň drobné zakřivení (tzv. 2,5D efekt) používá na svých smartphonech už mnoho výrobců. Kdo nemá zakřivené sklo, skoro jako by nebyl. I tento design se ale za chvíli okouká a už nyní se objevují hlasy, že všechny nové smartphony vypadají prakticky stejně. Těží z toho Samsung, protože telefony jsou většinou přirovnávány k jeho řadě Edge, která zakřivené panely přinesla v masovém měřítku jako první.

Klepněte pro větší obrázek
Možná podoba LG G6 (obr.: Phandroid.com)

Jihokorejská mobilní dvojka LG chystá na letošní rok nový vlajkový model G6. Po prodejním neúspěchu loňského částečně modulárního modelu G5 si musí dát mimořádně záležet. Portál Phandroid.com zveřejnil render, který má prý ukazovat reálnou podobu LG G6. Firma se možná vydá proti proudu, když displej jejího smartphonu nebude zahnutý a navíc jej podle obrázku bude obepínat kovový okraj obvodového rámu. Nutno říct, že minimálně na obrázku takové řešení vůbec nevypadá zle.

Boční rámečky jsou minimální a pokud je render autentický, LG zapracovalo také na zeštíhlení horního a spodního okraje. Čtečku otisků tak nejspíš můžeme očekávat na zadní straně. G6 by také mělo přijít s netradičně protáhlým displejem v poměru stran 2 : 1 a voděodolnou konstrukcí, což jsou parametry, které si údajně přejí sami zákazníci. K premiéře zařízení dojde 26. února 2017 na veletrhu MWC 2017 v Barceloně.

Diskuze (23) Další článek: Pro dobro řidičů. Brno si bezplatně vymění data s Waze

Témata článku: LG, , , , , , , , LG G6, Protáhlý displej, Možná podoba, Ideální smartphone, Pop, Neúspěch, Úkaz, Spodní okraj, ? Displej, Displej, Konzerva, Jemný displej