LG pustí mezi lidi 4 tisíce superphonů G4. Ještě před premiérou!

GSM Arena informuje o zajímavé akci, kterou LG vymyslelo v souvislosti s ještě nepředstaveným špičkovým modelem G4. Ještě před oficiální premiérou se zařízení dostane do rukou 4 000 beta-testerů z řad fanoušků značky. Při tomto počtu kolujících přístrojů by bylo nesmyslné vázat lidi slibem mlčenlivosti, a tak LG udělá přesný opak – bude testovací tým vybízet, aby o telefonu informoval, kde to jen půjde a akci tak využije k propagaci novinky.

Testovací program je určený pro obyvatele vybraných 15 zemí, Česká republika mezi nimi bohužel chybí. Zápůjčka bude na 30 dní.

Pro vybrané jedince z vybraných zemí to je jistě skvělá zpráva. Jako novinář se ale s obavami ptám, co si LG schová na tiskovou konferenci pro nás. Účast na Londýnské akci (28. dubna) už máme přislíbenou, ale jestli už v dopředu budeme o telefonech vědět všechno…

Klepněte pro větší obrázek
Tento obrázek ze „save the date“ upozornění, už jste viděli

…společnost už začala rozesílat také pozvánky a z nich se dá vytušit, že vrcholné „Géčko“ opustí loňské plasty a zkusí to s neobvyklou kůží. Ve věčném souboji plastových a kovových smartphony by to mohlo být zajímavé zpestření!

Klepněte pro větší obrázek
Trojtlačítko doznalo jen kosmetických změn, foťák se pyšní skvělou světelností F1,8, dvojbarevný blesk i modul pro laserové ostření už také známe, ale materiál okolo je nový. Je to jen grafika pozvánky, nebo nový směr korejského designu?
Diskuze (4) Další článek: Xiaomi v Guinnessovce. Za rekordní počet mobilů prodaných za den

Témata článku: LG, , Géčko, Testovací program, Pře, Sup, Šup, Premier, Půst, Mez, Zápůjčka, Lid, Tis, Přesný opak, Tisíc, Super, GSMArena, Super +, Premiér