Mobilní aplikace SmartBanking od ČSOB slaví pět let a vstupuje také do chytrých hodinek

Aplikace mobilního bankovnictví SmartBanking od ČSOB existuje už 5 let. Česká bankovní dvojka (podle počtu klientů) se za uvedenou dobu chlubí počtem 600 tisíc stažení. Zákazníci aplikaci podle údajů banky využívají nejčastěji k zadávání jednorázových tuzemských plateb, kontrole zůstatku peněz na účtu a k lokalizaci nejbližšího bankomatu a pobočky banky.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Ukázka aplikace pro Apple Watch (foto: ČSOB)

Vedle platforem Android, iOS a Windows banka nově uvolnila mutace aplikace pro chytré hodinky na platformách Android Wear a watchOS. Na displeji hodinek je možné zkontrolovat zůstatek na účtu, prolistovat historii transakcí nebo zjistit blokované částky při platbách kartou.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
SmartBanking od ČSOB existuje už pět let. Na rozdíl od některých konkurenčních řešení zatím neumožňuje přihlášení otiskem prstu (foto: itunes.com)

Vedle aplikace mobilního bankovnictví SmartBanking provozuje ČSOB samostatnou aplikaci NaNákupy sloužící k bezkontaktním NFC platbám pomocí smartphonů s Androidem na běžném bezkontaktním terminálu. Tuto funkci má z českých bank také Komerční banka, která ji implementovala rovnou do aplikace mobilního bankovnictví Mobilní banka.

Diskuze (9) Další článek: Velké cíle. Samsung chce na trh dodat 60 milionů Galaxy S8 a 100 milionů Galaxy J

Témata článku: , , , , , , , , , SLA, Bezkontaktní nfc, Hod, SMA, Zůstatek, Konkurenční řešení, Vstup, Mobilní banka, Aplikace, Chytrý, Let, VST, CSOB, CSO, Mobil, MOBI,