Mobilní TV od T-Mobilu používá 80 tisíc lidí, většina na Androidu

Aplikaci Mobilní televize od T-Mobilu si do mobilního zařízení nainstalovalo 80 tisíc zákazníků, uvádí firma v tiskové zprávě. Výrazný nárůst operátor zaznamenal díky vánoční nabídce, v rámci které dává zákazníkům možnost vyzkoušet balíček Start do konce ledna 2016 zdarma. Data spotřebovaná streamováním se navíc nezapočítávají do limitu FUP.

Klepněte pro větší obrázek

Ze statistik T-Mobilu vyplývá, že více než polovina připojení aplikace Mobilní TV probíhá přes Wi-Fi. Mobilní aplikace se nejvíce (79 %) stahuje v operačním systému Android. Mezi zařízeními vedou mobilní telefony (65 %), v tabletech používá tuto aplikaci 35 % uživatelů. Špička ve sledování nastává okolo 22. hodiny, což je zhruba o 2 hodiny později než při sledování klasické televize.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Ukázka aplikace Mobilní TV od T-Mobilu

Tarif Start nově obsahuje kanál Prima Max. Tarif Komplet, který je do konce ledna 2016 zvýhodněn na 180 Kč měsíčně (běžně 299 Kč), je nově rozšířen o Primu Max a filmový kanál FilmBox Premium. Z archivu lze zhlédnout odvysílané pořady až 48 hodin zpětně bez nahrávání.

Aplikaci Mobilní TV stahujte zdarma:

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

 

 

 

 

 

Diskuze (18) Další článek: Google Cardboard Camera: Obyčejný mobil může točit pro virtuální realitu

Témata článku: , , Tisíc, Mobilní tv, , MOBI, #Android, T Mobil, Tis, Filmový kanál, T - Mobil, Většina, TV +, Filmbox, Lid, Mobil,