Mophie představilo nabíjecí „juice packy“ pro Samsungy Galaxy S8 a S8+

Společnost mophie dnes představil nová nabíjecí pouzdra juice pack pro Samsungy Galaxy S8 a Galaxy S8+. Jedná se o ochranná pouzdra, která jsou obohacena o přídavnou baterii. Po připojení pouzdra k USB-C konektoru je zachována možnost telefon i s pouzdrem dobíjet bezdrátově.

Pouzdro juice pack pro Galaxy S8 má kapacitu 2 950 mAh, obdobné pouzdro pro Galaxy S8+ nabídne kapacitu 3 300 mAh. Pouzdra mophie jsou odolná proti pádům, díky vyvýšeným krajům mají alespoň částečně chránit i „náběhy“ bočních hran displeje.

Pouzdro obepíná telefon nejvýrazněji u spodní hrany, takže v něm najdete i průduchy pro reproduktor. Na zadní straně pouzder jsou pak umístěny stavové diody, které informují o zbývající kapacitě baterie. Pouzdra mophie jsou dostupná pouze v černé barevné variantě a pro oba modely stojí shodně 99,95 EUR (cca 2 600 Kč). Zakoupit je můžete na e-shopu mophie.

Diskuze (2) Další článek: Konec nevzhledným hroudám. Android O přinese nové emotikony

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Sam, Pack, Samsun, Pře, Pro +, Samsung Galaxy s, GAL, Galaxy s,