My Tamagotchi Forever: příští rok se legendární „tamagoči“ dostane do mobilu

V devadesátých letech byla velmi populární hračkou vajíčko Tamagotchi, které bylo rychle počeštěno na výraz „tamagoči“. Jednalo se o vajíčko s displejem a několika tlačítky, kterými jste krmili, léčili a chodili s vaší „příšerkou“, která se stala vašim společníkem. Hra tamagoči měla spoustu podob, různých vzhledů vajíček, a roce 2005 se dočkala vylepšené verze. Příští rok by se však příšerky měly dostat i na Android a iOS.

Hra bude mít název My Tamagotchi Forever a bude zřejmě k dispozici zadarmo s in-app nákupy. Hráči budou muset své příšerky krmit, hrát si s nimi, čistit jim „výběh“ a zajistit, že mají dostatek spánku. Pokud bude příšerka spokojená, postupně vám v telefonu bude růst a vyvíjet se v různé další formy. Váš mazlíček se bude nacházet ve městě „Tamatown“, v němž bude možnost interagovat s ostatními postavičkami, není tedy vyloučen ani režim více hráčů. Do hry se může dostat i režim rozšířené reality, určité náznaky můžete vidět na níže umístěném videu.

Upoutávka ke hře My Tamagotchi Forever: 

Hra My Tamagotchi Forever bude dostupná v průběhu příštího roku na Androidu a iOS. 

Zdroj Mytamagotchiforever

Diskuze (2) Další článek: Android 8 míří do Nokie 8. Přinese plovoucí okno aplikací a streamování oběma kamerami naráz

Témata článku: , , , , , , Příští rok, F +, Příšerka, Devadesátý rok, DOS, Hra, Upoutávka, Umístěné video, Tamagotchi, Mazlíček, Forever, Vylepšená verze, MOBI, Mobil, Vajíčko,