Nabíjecí podložka Apple AirPower poprvé odhaluje cenu. Má stát jako průměrný smartphone

Apple na zářijové keynote letmo zmínil vedle ostatních podrobněji probíraných novinek i podložku pro bezdrátové dobíjení AirPower. Na rozdíl od jiných produktů u ní ale nebyla uvedena cena, a tak jsme se mohli jen dohadovat, kolik si za příslušenství vlastně naúčtuje.

Klepněte pro větší obrázek
Vejdou se tam sice tři zařízení, ale pořád je to jenom podložka – proč by měla stát 6 tisíc?

Tajemství nyní poodkrývá polský e-shop X-kom, který AirPower zalistoval a nacenil na 999 zlotých, tzn. zhruba 6 tisíc korun. Samozřejmě může jít o „neoficiální“ vyšponovanou cenu, ale i tak zřejmě cenovka poputuje do výrazně vyšších hladin, než podobné příslušenství stojí u konkurence.

Klepněte pro větší obrázek
Polský e-shop už podložku nacenil. Možná si ale cenu úplně vymyslel, aby na sebe upoutal pozornost, což se mu beze zbytku podařilo – píše o něm spousta světových technologických webů 

Podložka Apple AirPower slouží k bezdrátovému dobíjení až tří Apple zařízení najednou – iPhonu 8, iPhonu 8 Plus, iPhonu X, hodinek Apple Watch nebo bezdrátových sluchátek AirPods v krabičce, kterou ještě Apple musí uvést na trh. Samotná podložka bude v prodeji až v roce 2018.

Podzimní Apple Keynote 2017 v deseti minutách:

Diskuze (46) Další článek: Další problém Pixelů 2 XL: některým kusům chybí předinstalovaný Android!

Témata článku: Apple, , , , , , , , , , SMA, Cena, Průměrný smartphone, Bezdrátové dobíjení, Zlotý, Podobné příslušenství, Zářijový keynote, Apple AirPower, APP, Bezdrátová sluchátka, Apple zařízení, #Apple, Pop, Podložka, Vysoká hladina,