Největší slevy Sygic právě začaly!

(Inzerce) Společnost Sygic právě zahájila výprodej v rámci Black Friday – největší slevy se týkají prémiové navigace a exkluzivních doplňkových funkcí.

Při nákupu nejprodávanějších produktů Sygic včetně prémiové navigace pro celý svět a všech doplňkových funkcí tak můžete ušetřit až 70 %, pouze do 2. prosince 2015. Více na: sygic.com

Doživotní prémiová licence pro celý svět je nyní k dispozici za pouhých 29,99 eur (70% sleva z běžné ceny 99,99 eur). Doživotní prémiová licence pro celý svět obsahuje 111 map včetně Evropy, Severní Ameriky, Jižní Ameriky, Středního východu, jihovýchodní Asie, Afriky, Austrálie a Nového Zélandu. Doživotní prémiová licence pro Evropu je nyní k dispozici za pouhých 19,99 eur (60% sleva z běžné ceny 49,99 eur).

Sygic GPS Navigation for Android

Inovativní doplňkové funkce pro Sygic GPS Navigation jsou nyní k dispozici rovněž se 70% slevou. Funkce Head-up Display, která promítá navigační pokyny na čelní sklo automobilu přímo do zorného pole řidiče, je nyní dostupná za pouhých 2,99 eur. A funkce Daschcam, jež slouží k záznamu videa během jízdy a v případě nehody tyto nahrávky automaticky ukládá, může být vaše rovněž za 2,99 eur.

Sygic GPS Navigation HUD (Head-up Display) for Android

Služby v reálném čase, které vám pomohou najít nejrychlejší trasu a vyhnout se dopravním kolonám a rovněž vás dokážou varovat před mobilními radary, nyní zakoupíte jen za 5,99 eur místo běžných 19,99 eur.

Sygic GPS Navigation Dashcam for Android

„S příchodem Vánoc a nového roku se blíží také čas návštěv vašich blízkých. V rámci doživotní prémiové licence nabízí společnost Sygic bezplatné aktualizace map. Mapové podklady Sygic jsou uloženy přímo ve vašem telefonu, takže navigace funguje i bez připojení k internetu.“

Mezi hlavními funkcemi nechybí podrobná hlasová navigace, takže se můžete plně věnovat řízení a dopravní situaci. Zásluhou dynamického asistenta pro jízdu v pruzích bude přejíždění mezi pruhy ještě bezpečnější. S navigací při průjezdu složitými křižovatkami vám pomůže funkce zobrazení křižovatek. K vyšší bezpečnosti přispívají funkce upozornění na ostré zatáčky a upozornění na rychlostní omezení. 

Využijte výhod speciální nabídky v rámci Black Friday – největší slevy roku. Pouze do 2. prosince 2015.

sygic.com

Další článek: Microsoft přinesl selfie i na „hloupé“ mobily. Nokia 230 má dva foťáky

Témata článku: , , , , Čelní sklo, Hlasová navigace, Sygic GPS Navigation, Mobilní radar, Rychlostní omezení, GPS Navigation, Hlavní funkce, Nejprodávanější produkt, Sygic GPS, Jihovýchodní Asie, Křižovatka, Střední východ