Nová sluchátka Samsung Level On Wireless Pro oficiálně představena

Před několika dny jsme vás informovali o nových sluchátkách Samsung Level On Wireless Pro ve formě prvních živých snímků, dnes pro vás máme oficiální potvrzení a základní specifikace. Nová sluchátka v portfoliu jihokorejského výrobce nahradí doprodávající se model Level Over a také model Level On, jehož jsou nástupcem. K dřívějšímu připojení kabelem se u nového modelu přidává možnost bezdrátového spojení přes Bluetooth 4.1 a kodek Apt-X.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Sluchátka budou dostupné v černé a zlaté barevné variantě

Sluchátka mají 40 mm reproduktory, které podle Samsungu zvládnou přehrát zvuk v UHQA kvalitě (Ultra High Quality Audio). Na jedním z náušníku je umístěn čip NFC, párování s telefonem je tedy možné i letmým dotykem. Na druhém náušníku zase najdeme základní ovladače včetně aktivní redukce šumu, která má dvě úrovně. V té první logicky potlačí zvuky z okolí, ve druhé je ale naopak nahrává, takže je posloucháte spolu s hudbou. K čemu je to užitečné? Napadá nás například poslech hudby při běhání nebo jízdě na kole (pokud si tedy troufáte riskovat), kdy zvuky z vašeho okolí přispějí k lepší orientaci v prostoru či v dopravě okolo vás.

Klepněte pro větší obrázek
Specifikace sluchátek Samsung Level Wireless Pro

Při poslechu hudby nebo vyřizování hovorů přes Bluetooth vydrží sluchátka na jedno nabití až 20 hodin, při aktivní redukci šumu je výdrž poloviční. Pohotovostní výdrž je udávána okolo mety až 200 hodin. Sluchátka půjde spojit s telefonem i standardním kabelem jack-jack, baterie v nich bude spotřebovávána pouze tehdy, pokud budete mít aktivní redukci šumu. To by měla být funkční na plně nabitých sluchátkách až 18 hodin. Sluchátka se nabíjejí přes microUSB konektor a váží 236 gramů. K jejich správě (baterie, ekvalizér, hlasové notifikace) slouží aplikace Samsung Level. Jedná se o stejnou verzi, která je dostupné pro bezdrátová sluchátka Samsung Level Over.

Cena sluchátek ani jejich přesná dostupnost na českém trhu zatím oznámena nebyla. Víme jen to, že bude příslušenství v prodeji na brand shopech Samsungu a u vybraných prodejců na volném trhu.

Diskuze (6) Další článek: Šéf Foxconnu má Česko jako evropskou základnu

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Pře, Představená, Sluch, Samsun, Bezdrátové spojení, Level, Sam, Nov, Wireless, Oficiální potvrzení, Přesná dostupnost, Aktivní redukce, Pohotovostní výdrž,