O2 myslí i na seniory a firmy. V akční nabídce má několik telefonů pro pevnou linku

O2 představuje akční nabídku zlevněných telefonů pro pevné linky. Operátor nadále provozuje více než 320 tisíc přípojek, které využívají zejména senioři, své místo mají ale i v kancelářích. Segment zařízení pro pevnou linku není sice tak různorodý jako u mobilních telefonů, ale i zde se dá vybrat z několika modelů. Cenově jsou dostupné a pohybují se okolo hladiny tisíce korun.

Doro 331ph. Přístroj má tři programovatelná tlačítka, která mohou telefonujícího rychle spojit s příbuznými nebo záchrannou linkou. Cena 895 Kč.

Gigaset C620. Stolní bezkabelový telefon je určen hlavně do firem. Obsahuje vestavěnou baterii, která má umožnit až 26 hodin hovoru. V prodeji za 1 295 Kč.

Panasonic KX PRS110FXW. Chlubí se moderním designem a funkcí dětské chůvičky. Patří mezi dražší modely, přijde na 1 895 Kč

Panasonic KX-TGE 210. Další stolní model bez kabelu, jenž nabídne kontrastní displej s bílým podsvícením a signalizaci událostí pomocí integrované LED diody. Stojí 1 155 Kč.

Phillips M6601WB. Designový stolní telefon má dobře čitelný LCD displej a kalibrovatelnou klávesnici. Druhý displej je na dokovací základně. Cena 1 355 Kč.

Diskuze (13) Další článek: „Neomezeně“ znovu neznamená neomezeně. Denní balíček od T-Mobilu má sníženou rychlost

Témata článku: Doro, Panasonic, Philips, , , , , , , , Senior, Mobilní telefon, Bílé podsvícení, Kontrastní displej, Dětská chůvička, Signal, Kalibr, Moderní design, Pro +, Phillips, Displej, Link, LCD displej, Linka, Vestavěná baterie