O2 nepočítá Spotify do FUP a dá 3 měsíce Spotify Premium zdarma

O2 dnes dělá radost všem svým zákazníkům lačným po streamované hudbě. Datový provoz aplikace Spotify se odteď nebude započítávat do FUP limitu. Platí to pro všechny nové i stávající zákazníky s aktivním datovým tarifem. Možná si řeknete, že jde jen o pár megabajtů, ale zvláště u nejnižších datových tarifů může intenzivní poslouchání s limitem významně zamávat.

Klepněte pro větší obrázek
Až po mém dotazu „když všichni, proč já ne?“ O2 přidává do doprovodných textů k akci jedno zásadně důležité slůvko. Nabídka platí pro rezidentní (tedy nefiremní) zákazníky.

Navíc tím spolupráce O2 + Spotify teprve začíná. Zákazníci O2 mohou na tři měsíce zdarma vyzkoušet Spotify Premium (stačí aktivovat zde), což je příjemný bonus oproti bezplatnému měsíci, který standardně dostanete od Spotify. Před vypršením lhůty O2 pošle SMS s upozorněním a vy se můžete rozhodnout, zda Premium ukončíte, nebo budete pokračovat v placeném režimu. Pak bude služba stát 159 Kč měsíčně a platit se bude z kreditu nebo jako součást měsíčního vyúčtování.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Z kampaně, která doprovodí spolupráci O2 + Spotify.

Zajímavé je, že nabídky můžete využít, i když už si Spotify Premium platíte. Stačí se na stávajícím účtu Premium odhlásit. Udělat to můžete na této stránce a následně na stránce Spotify.o2.cz aktivovat naši nabídku 3 měsíců zdarma. Hned, jak doběhne vaše zaplacené období, automaticky se spustí tříměsíční období Spotify Premium od O2 zdarma.

Aktualizováno poprvé: Asi by to nebylo české O2, kdyby se v podrobných podmínkách akce neskrýval nějaký ten strašák. V tomto případě jde o to, že s aktivací tříměsíčního Premium programu souhlasíte s automatickým dokupováním dat. To je služba, kterou dlouhodobě pronásleduje ČTÚ a také na háček v podmínkách akce se Spotify upozornil radní úřadu Ondřej Malý:  

Aktualizováno podruhé: Čtenáři v diskuzi upozorňují na to, že podrobné podmínky omezují nezahrnování datového provozu Spotify:

Klepněte pro větší obrázek

Aktualizováno potřetí: Tisková mluvčí O2 Czech Republic a.s. Lucie Pecháčková reaguje na naši první aktualizaci týkající se automatického dokupování: „Jedná se o potvrzení souhlasu pro ty zákazníky, kteří automatickou obnovu dat využívají. U těch zákazníku, kteří si tuto možnost v minulosti deaktivovali, toto rozhodnutí samozřejmě respektujeme a nic se pro ně nemění.“

 

 

TIP: 7 služeb a nástrojů, které posunou používání Spotify na novou úroveň

Diskuze (10) Další článek: Bizár z Computexu: květináčoakvárko a reprovodotrysk

Témata článku: , , , , , , , Strašák, Nefiremní zákazník, Spotify Premium, Meš, Měsíční vyúčtování, Poslouchání, Tříměsíční premium, Pře, Měsíc, Tříměsíční období, Spot, F +, Žďár